Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy egy szűz csaj majdnem teljesen eltünteti a szájában a 15cm-s kolbit?
170cm/64kg/18 éves a csaj.
Mikor először szopott le nem sz@rozott,elé csaptam,nem nézegette meg semmi, már kapta is be.
Nem mélytorkozott le meg semmi. Úgy szopott hogy már a farkam tövénél járt mindig. Nem csak a végét szopta,nem a közepéig szopta hanem majdnem teljesen bekapta.
Azt mondta hogy szűz,és még sose csinált ilyet,és én vagyok neki az első.
#20 hát örülnél neki anyukám ha olyan alakod lenne mint neki xd de irigykedj csak
Látod a képet amit linkeltem? Na neki olyan alakja van,mindenkinek más a súlyeloszlása.
De akik így leszolják a másikat azokból simán kinézem hogy egy magányos 50 éves 90kg-os mamika,pörköltfoltos hálóingben és macskával az ölében.
DE NEM AZ ALAKJÁRA IRÁNYUL A KÉRDÉS FOGJA MÁR FEL AZ A NÉHÁNY RETARDÁLT!
Kedves kérdező, #20 vagyok, elnézést ha félreérthető voltam, ironikusan írtam...
Azaz, kinevettem azokat, akik ezt kövérnek találják, mivel ez teljesen ideális.
Emberek, mi lenne ha elfogadnátok a másik ideálját??? Aki x embernek bejön az y-nak nem.
Normális.
De honnan lehet tudni ennyiből, hogy kövèr emberek??? Én 173 cm vagyok 66 kg... Akkor én már túlsúlyos vagyok?:D
Kérdező,szard le őket, tuti csinos a csaj, kérdèsedre válaszolva: amikor először szoptam nekem is jól ment,a legtöbb lány ráérez erre. 20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!