Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van a baj hogy ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj hogy ennyi ideig birom vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Mikor a barátnőm leszop akkor élvezem meg minden.

Közepes tempóval csinálja általában és mikor már látja rajtam hogy közel a vége akkor rágyorsít. És közbe a kezét is használja.

De mindig olyan 15 percig kell csinálnia hogy elélvezzek. És ha nem csinálná olyan gyorsan akkor lazán csinálhatná fél órán keresztül is én akkor is bírnám.

2016. ápr. 3. 20:05
 1/5 anonim válasza:
77%

Normális szerintem.

Nálam 15-20 perc ha gyorsan csinálja, de attól függ mennyire vagyok felizgulva.

2016. ápr. 3. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Később majd jobb lesz ez, és akkor nem mégy el ilyen gyorsan. Megtanulod élvezni a szexet is, nem csak időre csinálod.
2016. ápr. 3. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
En a baratomat eddig a leghosszabb ido 10 perc volt,hogy elinteztem.:D
2016. ápr. 3. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:

emberfüggő és persze partnak függő

engem le se lehet viccen kívül

próbálkozó volt dögivel de nekem punci nélkül nem megy

egyik exbarátnőm mesélte barátnőjének mert elég kis szopós volt (ezt később tudtam csak meg)

fogadtak de 2 óra után feladta az is

2016. ápr. 3. 23:43
 5/5 anonim ***** válasza:
ez teljesen normális, a szex nem időre megy, lehet h abban a pillanatban amikor elmész, jól esik, de kell idő amíg lelkileg is kielégülsz. A sz"pás nem arról szól h akkor amennyire gyorsan lehet, ki kell verni, hanem lassan kell kezdeni, hogy ki lehessen élvezni, majd szép fokozatosan gyorsítani. Jó esetben akkor van vége amikor a srác mondja, és elmegy, és nem akkor amikor a csaj már unja, ezért elkezdi verni.
2016. ápr. 4. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!