Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok te r**ancnak tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok te r**ancnak tartjátok magatokat? Hány pasival feküdtetek le kalandból? Most lehettek őszintén úgyse tudja meg senki

Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 11:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

13:53-as

Nézd ez a te véleményed szíved joga. Viszont

- nagyjából hasonló mennyiséggel rendelkezek én is mégse tart senki stricinek,

-aztán meg ugye szeretjük egymást kölcsönösen 15 éve

-élveztük mindketten az életet és nem a képzelt partnereinkkel és saját kezünkkel éltünk nemi életet

Ha a r**anc a te szótáradban egy olyan háromgyerekes anyukát jelent, aki fiatalkorában szeretett élni, szerette a szexet a neki tetsző vele kapcsolatban lévő pasikkal és éppen ezért nem érez hiányt az életében most sem, továbbá a kiéltsége miatt nem fog megcsalni mellesleg olyan az ágyban, hogy nekem sem jutna eszembe máshoz menni, nos akkor igen egy r**anc legyen igazad.

2016. máj. 10. 14:11
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
#11 végre egy normális férfi,aki tudja,mit jelent(és mit nem)a r*b*nc szó! :) Itt gyakorin a sok élettelen pasi dobálózik ezzel,mert irigyek,hogy nekik nem jut nő.Ami nem csoda,mert itt a pasik 90%-a bűnronda.
2016. máj. 10. 14:26
 13/24 anonim ***** válasza:
31%

A 11-nek nincs is felesége. Mindenhova beírja, hogy aki fiatalkorában él és r_banckodik, az hűséges feleség lesz. Mindig más-más sztorival. Meg ki az, aki ilyeneket irkál a gyakorira a feleségéről állandóan? 100x el lett neki már mondva, hogy aki 18 éves korában össze-vissza kefélt, az 30 évesen sem jobb, csomóan történeteket írtak neki, de nem értette.

Szerintem pont a 11, 12 valami örök szűz, ronda kisfiú, aki csak r_bancokat tud megfektetni. Aztán itt próbálja rávenni a lányokat, hogy így éljenek, hátha látnak akkor p_nát. Vagy r_banc lányok, akik megsértődnek.

2016. máj. 10. 14:50
 14/24 anonim ***** válasza:

Pont hogy csomó r_banc bűn ronda, lehet a feleséged is.

Már ha igaz a sztori.

A r_banc életmódhoz lelki problémák, önbizalomhiány társul.

1-1 leszopott farok egy kis ego turbózás nekik, a 0 önbizalmuknak.

Közben elfelejtik, hogy tárgyak lesznek, akikbe ürítenek a férfiak.

Én akikkel találkoztam 10/10-es lány, azok még azt is nagyon megválogatták, hogy kivel csókolóznak. Persze kivételek mindenhol vannak.

2016. máj. 10. 14:53
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

13/13

Nagyot mondtál öblítsél! Te keversz engem valakivel vagy csak nem jöttél még le a hétvégi cuccról? Én kb 10 x szóltam hozzá itt bármihez is az elmúlt 1 évben, abból 6x a gyerekvállalás témához, de értem a fusztráltságodat: szörnyű lehet a tudat hogy van olyan férfi akinek van felesége és gyereke és szexuális élete is húsvér nővel az így egy dózisban elég nyomasztó lehet neked. Amúgy én 36 vagyok a nejem 33 szóval a 30 sem stimmel. Segítek az értelmezében: leírtam az én tapasztalatomat, nem mondtam, hogy ez rossz vagy jó, ez velem és a nejemmel történt meg ennyi van aki másként gondolkozik erről ettől kereek a világ. Te viszont kisfiam baromságokat írsz, mert ennyi van neked te és a barámoságaid, meg a markod.

14-es

a leszopott farok ego turbózásáról milyen tapasztalatokkal bírsz, alkalmazod te is?

2016. máj. 10. 15:12
 16/24 anonim ***** válasza:
44%

A feleséged alkalmazta jó párszor, gondolj erre amikor csókolgatod lúzerkém.

Egy önbizalomhiányos lány a testét is odadobja, hogy szeretve érezze magát. Keress rá Csernus, szeretetk_rva videójára.

2016. máj. 10. 15:29
 17/24 anonim ***** válasza:
5%
Majd pont egy 36 éves, kapuzárási pánikos trottyra irigykedek, aki gyk-n próbálja a nagy macsót előadni.
2016. máj. 10. 15:30
 18/24 anonim ***** válasza:

16

Tudod sokat elárul egy emberről, hogy ki a barátja és, hogy mit olvas. Barátod gondolom nincs. Csernus egy autentikus forrás pont most vált el a nejétől.Olvasd sokat attól jobb lesz az életed. Én nem könyvből tanulok élni, na ki a lúzer?

17

Freud-i elszólásodból ítélve... várjál ez bonyolult lesz neked: szóval, abból, hogy irigykedésről kezdtél beszélni miközben senki nem hozta ezt korábban szóba azt gondolom, hogy mégiscsak irigykedsz. Nem értem mert nem azért írtam le a hozzászólásomat, hogy emiatt te ne tudjál éjszaka aludni és magzatpózban rágd a párnád csücskét. Sajnálom. Semmi baj vegyél kutyát, hogy legalább ő játszon veled

2016. máj. 10. 15:51
 19/24 anonim ***** válasza:
40%

Senki se kíváncsi rád tata, nem veszed észre?

Menjél, azt dugd meg a ribi asszonyod.

Ha tudnád, hogy nem az, nem bizonygatnád itt vért izzadva, hogy igenis normális asszonyom van, mert tudat alatt tudod, hogy nem az. Máskülönben kakkantanál az itteni véleményekre. Freudi elszólás.

2016. máj. 10. 16:08
 20/24 anonim ***** válasza:
40%

Mi a tények alapján mondjuk a nődre, hogy lotyó. Amiket te írtál le.

Te meg látsz pár karaktert egy full ismeretlen embertől, és kitalász dolgokat, hogy nincs barátja az embernek, meg szokásos klisék, amivel az internetes trollok támadnak.

Ennyire ne legyél már fogyatékos. Azt hiszed, ezzel bárkit beoltasz, vagy megbántasz? Magadat járatod le, hogy ennyire nincsenek észérveit, lúzer.

2016. máj. 10. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!