Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kérdezzem meg tőle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg tőle érzékletesen?

Figyelt kérdés

A barátnőm imádja az orális szexet, van, hogy akár napi 5-6 alkalommal is kényeztet. (másfél éve vagyunk együtt)

Eddig még nem juttatot úgy csúcsra, de szeretnék végre elélvezni általa, de mivel 16 éves és még szűz nem tudom, hogy reagálna a spermámra.

Szeretnék a mellére, az arcára vagy a szájába élvezni, csak nem tudom milyen szituáció lenne alkalmas ennek közlésére.

És persze, hogyan mondjam neki.

Valaki adna ötleteket?

és ti csajok, hogy reagálnátok ilyenre?

2016. máj. 10. 10:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Te nem nyalod őt?
2016. máj. 11. 16:06
 12/14 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy ő is irogat ide: segîtsetek, napi 5-6szor kényeztetem a barátom, mégsem élvez el! mit csinálok rossul? :D :D

KOMMUNIKÁCIÓ, ez a kapcsolat alapja!!!

2016. máj. 11. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Kis csel: Tálald úgy, hogy ráharapjon, megkívánja, add el úgy, hogy ez neki jó! Pl.

"Felizgulnál, ha a gyönyörű kebleidre és a hasaidra engedném a forró nedvemet, miután olyan csodálatosan felizgattál a finom száddal?"

Nem tudom érezhető-e? Túlozni sem szabad. De tedd fel úgy a kérdést, hogy úgy érezze, erre ő is gondolhatott volna, és fel is izgatja.

2016. máj. 24. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Azok után, hogy naponta 5-6x bekapja a bráneredet el tudod képzelni, hogy nem vágyik rá, hogy elélvezz? Vállald be, nem kell ezt megbeszélni, csak lazíts el és amikor jön, azelőtt szólj neki, hogy el fogsz sülni ha folytatja. Aztán majd ő eldönti, hogy mit vállal be. Ha már egyszer érezte, szagolta, utána felvetheted neki, hogy mit szólna hozzá, ha a szájába élveznél.
2016. máj. 24. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!