Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg tőle érzékletesen?
A barátnőm imádja az orális szexet, van, hogy akár napi 5-6 alkalommal is kényeztet. (másfél éve vagyunk együtt)
Eddig még nem juttatot úgy csúcsra, de szeretnék végre elélvezni általa, de mivel 16 éves és még szűz nem tudom, hogy reagálna a spermámra.
Szeretnék a mellére, az arcára vagy a szájába élvezni, csak nem tudom milyen szituáció lenne alkalmas ennek közlésére.
És persze, hogyan mondjam neki.
Valaki adna ötleteket?
és ti csajok, hogy reagálnátok ilyenre?
Lehet, hogy ő is irogat ide: segîtsetek, napi 5-6szor kényeztetem a barátom, mégsem élvez el! mit csinálok rossul? :D :D
KOMMUNIKÁCIÓ, ez a kapcsolat alapja!!!
Kis csel: Tálald úgy, hogy ráharapjon, megkívánja, add el úgy, hogy ez neki jó! Pl.
"Felizgulnál, ha a gyönyörű kebleidre és a hasaidra engedném a forró nedvemet, miután olyan csodálatosan felizgattál a finom száddal?"
Nem tudom érezhető-e? Túlozni sem szabad. De tedd fel úgy a kérdést, hogy úgy érezze, erre ő is gondolhatott volna, és fel is izgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!