Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg tőle, hogy akarja-e még?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel pár hónapja szóban forgott, hogy együtt veszítsük el. Én akkor nemet mondtam, de most úgy érzem, mehetne.
Hogy kérdezzem meg, úgy hogy ha esetleg nemmel válaszol, ne alázkodjak meg? 18L
2016. márc. 15. 07:22
1/4 A harmadik szem válasza:
Szerintem, ha már egy ilyen lehetőség felvetült egyszer, akkor elég nyíltnak és őszintének kell lennie a kapcsolatnak ahhoz, hogy ne legyenek kétségeid megkérdezni.
2/4 anonim válasza:
Én nem kérdeznék semmit.
A helyedben megmondanám neki,hogy mostanában eléggé kívánod a szexet.
Ha normális a srác,veszi a lapot és azt mondja,ezen könnyen segíthet.
Te pedig ennyit mondj rá. Gyere át és segíts.
3/4 anonim válasza:
Elég szánalmas vagy, hogy fiatal lány létedre egy ismerőssel akarod elveszíteni....
Ha ilyet tudnék meg rólad, soha nem kellenél barátnőnek. :) Találok értelmesebbet.
4/4 anonim válasza:
mit kell ezen megalázkodni? megkérdezed h a téma ami köztetek volt meg aktuális e, amit te elutasitottal és ha igen akkor megbeszeltek egy időpontot, ha azt mondja nem akkor ennyi. könyörögni nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!