Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Nő hány évig birja ki szex nélkül?
Figyelt kérdés
eddig a szüz pasik tartják a rekordot2016. máj. 9. 19:18
1/11 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani,mindenkinek mások az igényei.Én már pár hetet is alig bírok szex nélkül,nemhogy éveket..:D
20N
2/11 anonim válasza:
Van, aki egész életében is kibírja.
3/11 anonim válasza:
Miben tartanak rekordot?
Amúgy attól függ hány évig él.
4/11 anonim válasza:
Sehány évig nem bírja ki. Evés és alvás nélkül se él senki. Természetesen az apácák sem bírták ki nélküle. Nem arra kell gondolni, hogy titokban a barátokkal dugtak, hanem a maszturbációra.
5/11 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák,éveket is ki lehet bírni pl.masztival.
6/11 anonim válasza:
Miėrt kėne kibírni?Nem is ėrtem! :-)
7/11 anonim válasza:
Ha nem lenne olyan pasi, aki legalább egy kicsit is megmozgatna, őszintén mondom, hogy bármeddig kibírnám. :)
8/11 anonim válasza:
4. Nem minden apáca maszturbál. Sőt, nem minden nő maszturbál.
Kibírja bármeddig az ember, nem hal bele, csak kiegyensúlyozatlanabb lesz egy idő után.
9/11 anonim válasza:
Az életnek nem lételeme a szex...szóval akármeddig ki lehet bírni.
10/11 anonim válasza:
Már 20 éve nem szexeltem... Eddig jól bírom :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!