Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy akár a tudta nélkül megtegye a barátnőm?
Szóval miként, hogyan tudnán elérni, hogy szex közben, akár tudtán kívül lepisiljen a barátnőm, akár bele a számba is? Szeretném kipróbálni, de számára ez "undorító" és nem tudom miként vehetném rá, hogy megtegye, pedig csak egy próbát szeretnék mert kíváncsí vagyok milyen lehet a párom pisijét megízlelni, ha a Puncijáért élek-halok! Valaki ötlet?
Köszii:))
20/F 17/L
Meg sem érdemled, hogy barátnőd legyen. Ha őt ez taszítja, akkor sehogyan sem fogod tudni rávenni, véletlenül meg főleg nem, nem is értem, ezt hogy gondolod. Egyébként általában a lányoknak hasonlóan nehéz felizgulva pisilni, mint nektek fiúknak... Inkább próbálkozz azzal, hogy spriccelős orgazmust okozz neki, az legalább számodra élményszinten hasonló lesz.
"kíváncsí vagyok milyen lehet a párom pisijét megízlelni, ha a Puncijáért élek-halok!" Ezt egyébként úgy írod, mintha a pisinek meg a puncinak lenne bármi köze egymáshoz azon kívül, hogy a puncinál van a húgycső vége is...
Ha nem akarja nem tudsz mit tenni.
Ha elmegy pisilni kérd meg ,hogy ne törölgesse meg magát ott lent te meg nyald ki.
" Ha elmegy pisilni kérd meg ,hogy ne törölgesse meg magát ott lent te meg nyald ki. "
Vagy kérd meg, pisiljen pohárba, te meg öntsd le magad vele, vagy idd meg :|
Én már jártam úgy, hogy szex közben bepisiltem, mert jó volt és nem tudtam visszatartani. Meg maszti közben is, amikor a csiklómat izgattam. Ritka, de megesik. Esetleg izgasd addig a barátnőd, hogy bepisiljen, aztán nyald ki. Vagy nyald annyira,hogy bepisiljen és akkor egyből szájba is megy. Szerintem ez igazán tetszene neki.
24l
#1 Köszi, arra gondoltam, nem a pisire!
Koszi mindenkinek, az orgazmusnal levo "pisire" gondoltam:))
Orvosom mondta, hogy az orgazmusnal is pisi jon ha ugy elvez el, o ultette ezt belem! Szoval kicsit atfogalmazva, hogy tudnam elerni, hogy ram engedje az orgazmusus vizeletet vagy a szamba mikor elelvez? Elvileg kepes ra, de nem tudom milyen módon és hogyan kényeztessem, mennyire lassan vagy bármi, hogy kikívánkozzon belőle ez a remek dolog?!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!