Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Ha rosszban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ha rosszban vagytok egy lánnyal, miért akartok lefekdni vele?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha valakit megsértettem az általánosítással, de eddig nagyon úgy fest a dolog, hogy nem egy kivételes esetről van itt szó.

Ha egy lánnyal nagyon nem vagytok jóban, de még egymás társaságát is utáljátok, csak mondjuk közös a baráti körötök, akkor mégis hogyan jön az a gondolat, hogy le kéne feküdni az adott lánnyal?

2016. máj. 8. 22:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A szex az csak szex. Nem kell túlmisztifikálni. Mi férfiak szeretünk jó csajok szájába élvezni a végén. Ennyi. Max. utána nem beszélgetünk, mert nem jó társaság.
2016. máj. 8. 22:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Félreértelmezed a kommunikációját, esetleg rejtegeti magát belül. tehát nyilván, ha meg akar dugni valaki, akkor vonzódik hozzád.
2016. máj. 8. 22:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Utalod, de vonzodsz..
2016. máj. 8. 23:11
 14/17 Mádár0218 ***** válasza:

Nálam nem volt ilyen!

Szerintem ilyenekkel vagy körül véve! :D

2016. máj. 9. 10:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha utálok valakit, szexuálisan sem vonz.
2016. máj. 9. 13:17
 16/17 anonim válasza:
nekem csomószor volt már ilyen hogy nagyon idegesített 1 csaj személyisége meg minden benne kb de valahogy akkoris megdugtam volna persze utána nem bújtam volna össze vele meg nem beszélgettem volna vele egyből hajítottam is volna ki az ágyból de valahogy mégis vonzott szexuálisan,van ilyen,nem mindig kell a szexhez szerelem
2016. máj. 10. 00:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Valamiért erről az ellentmondásos dologról az 1984-ből jutott eszembe egy részlet:

"Sőt, az is lehetséges volt, pillanatokra, hogy az ember szándékosan irányítsa a gyűlöletét erre

vagy arra. Olyasféle dühös erőfeszítéssel, amilyennel a párnán fordítjuk el a fejünket valamilyen

lázálomképtől, Winstonnak egyszerre csak sikerült átirányítania gyűlöletét a teleképen látható

arcról a mögötte ülő fekete hajú lányra. Valóságnak tetsző, gyönyörűséges látomások villantak

át agyán. Szerette volna a lányt gumibottal agyonverni. Szerette volna meztelenül egy oszlophoz

kötözni és nyilakkal telelődözni, mint Szent Sebestyént. Szeretett volna erőszakot elkö-

vetni rajta, és az elragadtatás pillanatában elvágni a torkát. S ráadásul e pillanatban sokkal

világosabban a tudatában volt annak is, hogy miért gyűlöli a lányt. Gyűlölte, mert fiatal és

csinos és nemiség nélküli; mert szeretett volna lefeküdni vele, és sohasem tehette meg; mert

édes, hajlékony dereka körül, amely szinte követelte, hogy fonja át valaki a karjával, csak az

undorító vörös öv volt, a szüzesség kihívó jelképe."

2016. máj. 11. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!