Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 pasi 1 lány bdsm?
Figyelt kérdés
nektek volt már hasonló? vagy csak az egyik? mik a tapasztalataitok?2016. máj. 8. 18:12
1/7 B.lacko válasza:
Szendvicsbe dugtunk egy not ketten
4/7 anonim válasza:
Egyszer strandon egy haverommal felváltva nyomkodtunk egy lányt víz alá. Aztán versenyeztünk, melyikünk tudja érdekesebb testhelyzetben tartva nyomni a víz alá. :D A végén én már a combjaim közé fogtam be a fejét a víz alatt, az ő combjait pedig a vállamhoz szorítottam. Ezt a haverom is megpróbálta megcsinálni vele, de nem sikerült neki. :D
5/7 anonim válasza:
Ketten és hárman is kezelébe vettünk már lányt. Bilincs, kötözés. Az előző áltam említett víz alá nyomás nálunk is volt. Úgy látszik másnak is bejön. De olyan is volt, hogy egyedül 2 sub lányt kényeztettem.
Ha igazán komoly BDSM-re fordul a szeánsz, akkor jobb az 1-1. Így jobban lehet figyelni az alanyra, ami ilyenkor elengedhetetlen.
6/7 anonim válasza:
2 sub nővel voltam már. Az jó volt, főleg, hogy mindig is ki akartam próbálni. Persze nem ártott, hogy biszexek is voltak :)
29F
7/7 anonim válasza:
Sub lánnyal már volt dolgom, de csak egyszerre eggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!