Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 vagyok es meg nem voltam 30 alatti novel. Hol ismerkedhetnek 17-18 eves lanyokkal?
50 vagyok.
Egy 16 éves kért meg hogy vegyem el a szüzességét.
21/F és számomra nincs nagy igény persze ne legyen dagi. És kb legyen szép az arca :). Belemegyek akár szexkapcsolatba is de örülnék egy normális kapcsinak is.
Lányok nyugodtan írjatok. És írjátok le a korotokat is. Persze a korkülönbség nálam nem fontos persze vannak határok.
Én 30 éves leszek és a barátnőm meg 17 lesz most júliusban.
A kapcsolatunk - de ezt párszor már leírtam itt-ott gyakorin, másfél éve kezdődött és egy éve eszünk most május 31.-én együtt.
Eddig hozzá teszem csak csók volt, a pettinget is most kezdtük alig két hete (igaz ő szűz volt addig, de már tovább nem bírta, hiába egyeztünk meg, hogy 18. szülinapjáig szeretne érintetlen maradni - hát nem sikerült), így nem szexkapcsolat a miénk, hanem párkapcsolat.
Szeretjük, tiszteljük egymást.
Egy szerelmi kapcsolatba belefér,
de ha a kiváncsiság hajt, és fiatalos kinézetű vagy, engem gyakran néznek 20-22nek akkor egy discoban ismerkedhetsz kaland céljából könnyűvérű tinikkel.
Másik csúnyább véglet, sok 13-18 éves tininek - ismerőseim között is van ilyen - ha van egy jó kocsid, pl. ilyen sportkialakítású honda, akkor könnyen kapsz egy c@fkát egy-két menetre.
És itt megjegyzem, nekem se kocsim, se jogsim, se motorom, se lakásom (egyedül éelk albérletben és a fizetésem is a fenntartrásomra elég - így a párom elfogad szegényen is)
De ettől függetlenül a csajok az idősebb pasikat szeretik - aki meg álszenteskedni akar pontozzon le.
Légy őszinte, udvarias, ha arra kell mond meg neki, de ha kolyan érdekel a lány és vártok (mi a párommal 11 hónapot vártunk) - hidd el nem csak a testét adja oda, hanem a szívét is, így nem csupán futó szex, hanem szeretkezés lesz, ami minőségi különbség.
29F
Akarunk kedves kérdező családot, de ő csak jövő májusba vizsgázik le, és megvárjuk azt az időszakot.
Mi a kapcsolatunkat komolyan gondoljuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!