Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy a barátomnak nem fog tetszeni a puncim. Szégyelljem?
Képet természetesen nem kaptok, csak leírást.
Nem saláta, de az egyik kisajkam jóval nagyobb a másiknál, és picit ki is lóg, ez az, ami miatt a legjobban félek. A másik, hogy "fonnyadtak" a nagyajkaim, olyan ráncosak...
És a szagom is erős.
Baj ez? Fiúk, undorodnátok?
Nekem is ilyesmi csak nem szagos :D szaggal kezd vmit es nincs gond
En is feltem h nem fog neki tetszeni de hidd el egy feluzgult ferfit nem erdekli ez csak az h betegye végre
Igazából nem tudom, mi számít erős szagnak, mindenkinek van illata... én amikor lehúzom a bugyim és közel hajolok, érzem, olyan kesernyés szag...
Más punciját meg még nem szagoltam, így nincs viszonyítási alapom...
Próbálj ki intim mosakodó szappant! Egyébként meg lehet h csak neked fura, s nitmálpunciszaga can. Bár a kesernyésség nem az, de lehet az egész napos hordásnután a pisivel keveredve lesz csak olyan.
A forma mindegy. A fiúnak ha nem TE tetszel egészben, úgy ahogy vagy, akkor amúgy is csak dugni akar.... Akkor meg azért mindegy a forma
Amugy egesz nap setalsz minden azert olyan a szaga. En pl elsonel ugy csinaltam h baratom kiment zuhanyozni en mar elotte itthon lefurodtem. A taskamba volt intim torlokendo es megtoroltem :D
De amugy meg szex elott kozos zuhany :)
En is ugyanezt gondolom a puncim szagarol, hogy eros. Tenyleg lehet, hogy csak a sajatunkat erezzuk annak.
Am a puncid kulseje nem fogja tulzottan erdekelni ebben biztos lehetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!