Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejönnek a 40-es izmos aputípusú pasik. Mit gondoltok? Ez perverz dolog?
Figyelt kérdés
18/l2016. máj. 8. 05:28
21/29 anonim válasza:
Jok is a fiatal csajok, valamiert mostanaban nagyon bejonnek a 20 ev alattiak...:) 31F
22/29 anonim válasza:
20-as! Engem aztán hidegen hagy, hogy a törvény és büntetőjog hogy határozza meg a pedofíliát. Számomra az is beteg, pedofil,aki lánya korabelivel létesít kapcsolatot.
23/29 anonim válasza:
Figyelj, toki!
A fiatal kis szexi 17-20 eves csajok bejonnek neked most is, es be fognak 30+ evesen is. Mert fiatalok, feszesek, helybol vekonyak es mar dugnak, van szexualis kisugarzasuk. 30 felett konnyebben talalsz 20-30-40 eves csajokat, mert a mindennapi rutin alatt veluk talalkozol, es mert osszesegeben tobb 20-35 eves no van mint 16-20 eves (ez matek), ezert ritkab zsakmany / kincs = inyencebb falat.
Ne sirj ezen, hanem szallj ki az online vilagbol es kapd el oket! Par ev mulva mar keso lesz, mert a te merceddel az mar pedofilia. ;)
24/29 anonim válasza:
32 éves vagyok, nem nagyon vonzanak a fiatalabb csajok, az ágyban sem olyan jók, egy jó 30-40 éves finom forró p.ncival, az az igazi. :) Biztos,hogy pár fokkal melegebb a cuncijuk, mint az ilyen épen érő lánykáknak.
25/29 anonim válasza:
Nem gáz dolog, de biztosan van valami háttere ennek. Azt teljesen megértem, hogy az idősebbek jönnek be, de hogy +20 év, amiatt már gondolkodóba lehet esni. Esetleg apahiány a gyerekkorban, vagy anyagi biztonságot keresel. Vagy úgy gondolod, hogy számodra olyan férfi kell, aki a kapcsolatban "nevel" is téged.
26/29 anonim válasza:
Nekem a 30 körüliek jönnek be :)
17/L
27/29 anonim válasza:
40-es tata? Akkor én már öreg vagyok? 43.
28/29 anonim válasza:
Miért lenne beteges? Egy érett 18 éves lány mit kezdjen egy gyerek 18 évessel??? De egy 3-40 éves férfi (ha még egyedülálló, mert ugye, nem vesszük el más férjét!!) az nagyon jó kapcsolattá is fejlődhet, sokat tanulhat a fiatalabb nő (persze nem szexre gondolok, hanem minden másra) és még házasság is lehet a dologból, ha tényleg megszeretik egymást. Egy 30-40 éves inkább gondol a házasságra, mint egy tini fiú.
29/29 anonim válasza:
Nekem mindig az idősebbek jöttek be!13voltam pasi 19 17voltam pasi 33 18ėvesen 30 jelenleg 29vagyok a fėrjem 41! A velem egyidősek túl gyerekesek voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!