Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nincs elegetek ebből?
Figyelt kérdés
Egy idióta szinte mindenhova odaírja "hogy meglocsolnám a méhedet". Persze kombinálja is...Oké hogy egyszer "vicces"...na de szeritetek normális? :D2016. máj. 6. 21:20
11/28 anonim válasza:
Te sem vagy 100 as csaj az biztos, összeilletek, írj neki privit!
12/28 Noren1989 válasza:
Figyelmen kivül hagyom. Esetleg egy lepontozást megér, esetenként.
26/F
13/28 A kérdező kommentje:
Valakinek be kell szólni. :D Itt mindenki olyan tökéletes :)
Mindenki erkölcsös és bölcs :D
Multkor Óvodás voltam, most 100-as sem vagyok. A lényeg, hogy hosszú ismeretség alapján alkottad meg ezt a frappáns véleményt. Köszönöm. :) Csúcs ;)
2016. máj. 6. 21:59
14/28 anonim válasza:
Szerintem a te méhedet is meglocsolná.
15/28 A kérdező kommentje:
Mint itt minden pasi ír privit. Mindegy az kivagy Mancinéni mucsaröcsögéről vagy el meleg srác aki 20 éves lánynak adja ki magát :D
2016. máj. 6. 22:14
16/28 anonim válasza:
Én szívesen csinálnék egy lyuk beöntés ha nem gond.
17/28 A kérdező kommentje:
Nyugika srácok. Locsolva vagyok feszt. Himbilimbit lelankasztani :)
2016. máj. 6. 22:36
18/28 anonim válasza:
Kérdező! Ha nem vigyázol itt még GYK hokimoki lesz. Bezonyám :)
Az én rekordom 17 privát pasiktól egy válaszomra, kb 15 perc alatt, pedig semmi olyan nem állt benne amivel a fantáziájukat felkelthettem volna, szóval ebben ne keress logikát :D
19/28 anonim válasza:
A lényeg, hogy szeretek más méhébe locsolni. Talán baj?
20/28 A kérdező kommentje:
Dehogy baj. Űzzed hajtsad. Orrba szájba.
Szupi! Már egyre több méhen kórász van a kérdések alatt. :D
2016. máj. 6. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!