Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Milfeket vagy a tini csajokat könnyebb befűzni egy huszonéves helyes okos izmos gazdag srácnak?
"Ha helyes, izmos és gazdag vagy, és emellett legalább 180 cm magas, akkor bármelyik nőt megkaphatod."
Sajnos nem bármelyiket! Amúgy a milfeket nehezebb befűzni, de a tiniket szinte mindegyiket belehet.
A tiniket. Kevesebbet kell nyújtani és könnyebb elszédíteni őket.
Mondjuk, egy huszonéves, helyes, izmos, okos és gazdag ismerősöm sem a gyakorikérdéseken lóg, mert épp elég dolga van a csajokkal meg egyéb dolgokkal... :D
"Mondjuk, egy huszonéves, helyes, izmos, okos és gazdag ismerősöm sem a gyakorikérdéseken lóg"
Miért, én is olyan ember vagyok mint a többi!
Kérdező - én ugyanez a kategória vagyok. 28 éves, van eszem, izmos vagyok a hobbim és a munkám miatt is és pofátlanul sokat keresek. Magasság is pipa.
Hogy őszinte legyek, én nem is gondoltam a tinik befűzésére, mígnem már több nő ismerősöm mondta, hogy velük mennyivel könnyebb lenne, mert ők erre buknak. Hát nem tudom vagy én nem találok tiniket, vagy nem jól kommunikálom ezeket az "értékeimet", mert a könnyen kaphatóak hordái még nem bukkantak fel :) Nem is panaszkodom, sőt, de igazán kíváncsi lennék 1-2 ilyen tinire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!