Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, arcra élvezés során mi a jobb: ha sok sperma
jön vagy ha kevesebb?
Figyelt kérdés
Mindkettőnek lehet előnye, hátránya. Mi a jobb? Ha a pasitok nagyot élvez (pl. hosszú idő után) és beteríti az arcotokat, vagy ha csak pár cseppet maszatol oda? Első esetben ugye nagyobb az élvezet a pasinak, ami miatt lehet nektek is, de macerás, mert belemehet a szembe, hajba stb, míg a második esetnél ugyan az arcotok tisztább marad, de a pasinak kisebb a gyönyör. Örömmel tölt el titeket, ha sok sperma jön? Ha kevés jön, az nem okoz "csalódottságot"? (Hülye megfogalmazás, de gondolom azért érthető.)
Jó az arány, ezek szerint akkor ilyen esetben nem foglalkoztok azzal, hogy ha sok jön, azt macerásabb letörölni, illetve bárhová fröccsenhet (szem környéke, haj). Mindenesetre jó tudni, hogy így álltok hozzá! :)
2016. máj. 8. 16:07
12/24 anonim válasza:
HUUU de izgató, amit Dieselgirl írt! Szívesen beteríteném a kis arcocskáját! :) Kár, hogy kevés ilyen lány van ! :(
2016. máj. 19. 21:21
13/24 anonim válasza:
Én alapvetően szájkörnyéke, és arc alsó fele párti vagyok. Elsősorban nyitott szájba célozni, s nem baj ha kicsit mellé megy. Ha az orr alsó vonalánál nem megy feljebb, az jóval kevésbé macerás, de mégis megvan az arcra élvezés élménye. Ha nyelés előtti állapotban tartja a garatját, lezárja, de nyitva marad a száj (kb mint gargalizáláskor) akkor akármennyit lehet szájba is lőni, mert nem fog fuldoklani tőle.
2016. máj. 27. 19:32
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igaz, amit írsz!
2016. máj. 29. 14:31
15/24 anonim válasza:
inkább a számba, mivel nagyon nem szeretem ha hajamra megy, csak alapos mosástól jön ki, és volt már rá példa mikor szemembe is ment és napokig be volt vörösödve.
2016. aug. 29. 11:28
16/24 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. aug. 29. 11:31
17/24 anonim válasza:
6:
Igen, megalázó. Pont ez a jo benne!
Kinek engednéd h megalázzon ha nem annak, akihez vonzodsz szexuálisan?
2016. szept. 10. 12:58
18/24 anonim válasza:
Én úgy szeretem, ha sok jön, viszont nem szeretem, ha a szememhez megy, mert nagyon sok idő lemosni, és szerintem tök kiábrándító, hogy ki sem merem nyitni a szemem, mert félek, hogy belefolyik :D
27L
2016. szept. 10. 15:41
19/24 anonim válasza:
Kedves 27L !!!
Egyáltalán NEM kiábrándító, ha egy kicsivel az elélvezés előtt becsukjátok a szemeteket !! Én általában még az elélvezés előtt 3-4 másodperccel hanggal jelzem, hogy "végem" lesz :);), és így a csajszi tudja, hogy be kell csuknia a szemeit !! :)
Persze azt nagyon SZERETEM, ha a lány előtte hosszan a szemembe néz ;´:) :D !!
2016. okt. 20. 13:30
20/24 anonim válasza:
Ha sok jön lüktetve! De a számba, és nem az arcomra! Oda nem engedem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!