Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wallenbach Gabriel kérdése:
Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Pár napja barátnőm nem tudott valamiért szex közben elélvezni, ezért megkért hogy szájjal elégítsem ki miután belé élveztem. Fura érzés volt mert miközben csináltam a saját spermám is belefolyt a számba, de valamiért izgatónak találtam és újra kedvet kaptam rögtön még egy menethez. Más is van ezzel így? Létezhet hogy ez izgasson hetero létemre? Hogy vezessem rá hogy csináljuk még egyszer?2016. máj. 2. 21:10
1/8 anonim válasza:
Csináld meg még egyszer de most kérés nélkül.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, de ne csodálkozz ha nemsokára te mész neki cigiért meg tamponért a boltba...
3/8 A kérdező kommentje:
necces mert nem dohányzik és tampont magának intézi képzeld :) első te csináltad már?
2016. máj. 2. 21:33
4/8 Daidalosz válasza:
Tobb baratnommel is csinaltuk igy. Nagyon izgi. Az ciki mikor kielegedetlenul marad a csaj.
6/8 anonim válasza:
#3 szerintem te is levágtad, hogy csak egy újabb lépés a papucsság felé amit mondtam...
7/8 anonim válasza:
Nem gáz. Esetleg mondd meg neki, hogy tetszett ez neked, és kipróbálnád ismét.
8/8 anonim válasza:
az elsőnél nekm is fura volt de most már tökre izgató a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!