Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a lányok hány évesen vesztik el a szüzességüket?
(15)-16-17-18, általában 16 felett
Mondjuk elég általánosításnak tartom, hogy minden lányt már 13-14 évesen megfektetnek, rengeteg szűz 18-19 éves lány ír ki ide is kérdést, hogy jaj mi lesz, most lesz először fiúval.
Én 17 voltam, de akkor már az osztályom közel fele túl volt ezen. Mostanában korábban is jellemző, de azért nem hiszem hogy az átlag 15 lenne.
23l
Attól, mert szinonimákat használsz, még hülye vagy.
Szülész-nőgyógyász szakorvosok nem tárolnak statisztikákat a szüzesség elvesztéséről. Biztos sok olyan esettel is találkoztak, hogy terhesen ment hozzájuk egy lány 12 évesen valami leszakadt cigánytelepről, ez nem jelent semmit.
Nyugodtan engem is le lehet pontozni, de osztom azon többség véleményét, akik szerint átlagban 16 év körül dotálják.
Amikor a középsulit kezdtem akkor 20 lány volt az osztályban (egyik 14 évesen abban az évben a másik pedig másodikban a fél év után ment el szülni-és egyik se tartozott semmiféle kisebbségi etnikumhoz) - de a lényeg a 20 csajból 12 váltig állította hogy már nem szűz (14-15 évesekről beszélünk, akiknek a pasijai 20+ felül a teherbe esettek kandúrja 30+ felül voltak - jó utóbbi 2 terhes lány mind a mai napig együtt van a barátjával, egyik azóta hozzá is ment, és a gyerekeik is lassan annyi idősek most, mint amikor anyuci szülte őket - azonban arról nincs információm, hogy ők ne lennének szüzek. Gondolom, az anyjuk gondoskodik, hogy ne ismétlődjön meg a történelem.
A mai lányok naívak - a pasik meg gátlástalanabbak és az első szerelem érzésekor a lányok többik része adja oda magát a még sokszor fél évig se tartó kapcsolatban.
Statisztika - nézd meg a "lehetek terhes?" kérdések életkorát - vond le belőle azok számát akik trollkodnak és megkapod, hogy igen is 16 az átlag.
7. Kerület. Kertész u. 30.
Ált isk. Anno amikor 3-4.-es voltam. Jött egy lány, aki párszor bukott etnikum, szülési szabadság után lett osztálytárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!