Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez ennyire izgatja a ferfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ennyire izgatja a ferfiakat? 20L

Figyelt kérdés

Sokkal tobb bokot kapok es tobben megfordulnak utanam amikor skinny farmer vagy cicanadrag van rajtam es mashogy is neznek ram, kicsit mashogy beszelnek hozzam amikor ilyen ruhakban vagyok

Ezek a nadragok titeket tenyleg ennyire megbolonditanak? :o

2016. máj. 6. 07:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézz rá a képekre, és sztem megérted a dolgot

[link]

39f

2016. máj. 6. 10:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nézd meg ezt és rájössz miért nem jó általánosítani: [link]
2016. máj. 6. 10:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jól látod. Mert ösztönállatok vagyunk, s elképzeljük, hogy szexelünk és te kezdeményezel.
2016. máj. 6. 11:32
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

Rövid felsővel veszed fel? Mert egyrészről az egy divat baki, másrészről ribis, mert kivan mindened a vékony anyagtól.

Olcsó árunak sok vevője akad.

2016. máj. 6. 11:36
 15/18 anonim ***** válasza:
96%
Én csak azt az egyet nem fogom soha megérteni, hogy miért cél ilyen ruhadarabokkal idegen férfiakra szexuális hatásokat gyakorolni.
2016. máj. 6. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:
97%
Kinek a pap, kinek a papné. Engem taszít, ha már látom a bugyija körvonalát, mert akarva-akaratlanul is arra gondolok, hogy na ja, ő sem egy nehezen kapható lány lehet.
2016. máj. 6. 12:18
 17/18 anonim ***** válasza:
92%
Tetszik a lányokon a cicanadrág és a skinny farmer, mert jobban látszik a fenék, vádli, comb. De egyáltalán nem kezelek másképp valakit azért, mert épp ilyen ruhát vett fel. Maximum könnyebben megkívánom.
2016. máj. 6. 13:20
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon izgató tud lenni! f.
2016. aug. 23. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!