Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat/férfiakat miért izgatja az álló mellbimbó?
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 01:23
1/15 opened paradise válasza:
Mert bele tudom vele gravírozni a nevemet egy jégtáblába.
3/15 anonim válasza:
Mert az majdnem olyan, mintha nem lenne rajta semmi. ;)
Imádom.
33F
4/15 anonim válasza:
Engem kicsit sem érdekel.. Azon túl hogy játszok a mellel nem nézem hogy áll-e vagy sem.
20F / jóképű
5/15 anonim válasza:
Mert látható külső jele annak, hogy a lány felizgult.
6/15 anonim válasza:
Parancsoljatok. Idáig izgatott titeket az álló mellbimbó...
7/15 anonim válasza:
"Mert látható külső jele annak, hogy a lány felizgult."
Vagy csak fázik.
8/15 anonim válasza:
Soros György: belenéztél a tükörbe, és megállapítottad hogy hú de jóképű vagyok?
A lőtéri kutyát sem érdekli...
9/15 anonim válasza:
Egyszerűen begerjedek mint a mikrofon!
Szinte szárnyakat ad!
Bekapom a bimbót, és ha a számban feláll, áll fel vele a cerka is, ha ugyan nem állt már előtte is!
F/60
10/15 anonim válasza:
Miért izgat minket? Mert tudjuk hogy a párunk felizgult, be van gerjedve, mint mi férfiak. Szép és kellemes a látvány, és a tudat, hogy vágyik a kielégülésre, Szeretjük csókolgatni, nyalni, szopogatni, nyelvünkkel és ujjainkkal, körkörösen izgatni, amit ő is élvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!