Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyi a havi keresetetek és hogyan befolyásolja ez a szexuális életeteket?
Mennyire dob az önbizalmatokon, hogy jobb ruhákban vagytok, jobb parfüm, kocsi stb., többet adtok magatokra. mennyire mentek oda könnyebben a lányokhoz?
Nők, ti mennyit vártok el?
én bevasllom őszintén 120 ezret keresek. a szexuális életemre semmilyen befolyással nincs.
vannak márkás cuccaim, de semmit nem dob az önbizalmomon.
hát én normális közalkalmazotti nettó 85-90-et kapok mint az ország 4 millió dolgozójából 1.1 milló ember.
És soha nem éreztem h bármi köze lenne a csajozáshoz, ismerkedéshez , kalandokhoz vagy kapcsolathoz... még csak jogsim sincs mégis elsétál a lakásomra a kiszemelt nő...
Egyetemre járok, nincs havi fix keresetem, csak néha apróbb alkalmi munka, az is inkább nyáron. Egy kevés ösztöndíjat kapok.
A pénz a szexuális életet annyira befolyásolja, amennyire az illető akarja. Ha valaki felvesz egy márkás öltönyt és cipőt, beugrik egy jó kocsiba és elmegy csajozni, annak elég könnyen felpezsdülhet a szexuális élete. Próbálja meg ezt valaki olcsó ruhában és egy trabival.
Régebben kicsit jobban ment. Volt divatos bakancsom, pár márkás ruhám. Több lány figyelt fel rám, mint most, pedig ugyanúgy viselkedtem.
És fájdalmas, hogy mennyi kamus akar itt az álombéli fizetésekkel csajt fogni... Ne gondoljátok, hogy bárki olyan primitív, hogy bedől nektek.
Minek válaszolni, ha utána jönnek a hülye gyerekek lepontozni meg meghazudtolni minket?
Te is írtad, hogy jobban odafigyeltek rád, amikor igényes voltál.
Németországban/Ausztriában egy operátor/minőségellenőr/gyári munkás/komissiózó/összeszerelő stb. keres 400-500 ezret átszámítva. Ha Sopronból jár át, akkor még nem is jöhettek azzal, hogy az ottani viszonylatban kevesebbet ér.
Azokról ne is beszéljünk, akiknek hiányszakmája van, írták pl. a hegesztőt.
Magyarországon is lehet nettó 100 ezernél többet keresni, akármilyen hihetetlen a számotokra.
A környezet és az építészmérnökökön kívül(lehet van még), szinte mindegyik mérnöki szakma keresett (villamos, gépész, mechatronikai, logisztikai/közlekedési, vegyész stb) még Magyarországon is. Nettó 200-250 alatt nem nagyon helyezkednek el.
Ez 3-4 év alatt a 1.5-2x-esére nőhet.
Informatikusoknál ugyan ez. Közgazdászoknál, pénzügyeseknél, számviteleseknél is.
Beírt kb. 6-7 ember egy magasabb bért, és itt vergődtök, hogy mindenki kamuzik.
Pedig sokkal többen keresnek Magyarországon(vagy külföldön élő magyarok) ennyit, akármilyen hihetetlen a számotokra
Nyilván a minimálbérével meg nem akar senki sem eldicsekedni, azért ilyenek az arányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!