Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek müködhet egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek müködhet egy olyan párkapcsolat ahol az egyik fél nudista a másik pedig nem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 5. 17:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát nem megy,talán ahogyan mondtad viktoriánus kor,meg konzervatív nevelés...stb,tudom,lehet én sem törekszem...de a lényeg hogy másoknál elfogadom,nem vagyok ellene,sőt tetszik is,és nem ugrok nek a páromnak ha éppen meztelenül van,de azért tetszik mint müvészet ahogyan meztelenül takarít,és szeretem bámulni.
2016. máj. 6. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:
A nudizmus nem a szexről szól, hanem a szabadságról. Nyugodtan kipróbálhatnád pedig, ne légy ennyire vaskalapos. Egy rossz beidegződés feleslegesen tart értelmetlen korlátok közt. Vedd lazábban az életet, és boldogabb leszel!
2016. máj. 10. 16:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én párom nem nudista, csak nagyon nem szégyenlős.

Ez kínos pillanatokat szokott szülni inkább. Simán kirohan a kert végébe pucéran, flangál a barátai előtt otthon vagy csak simán ledobja magáról a gatyót úszás közben a Balatonban (amikor kijön azért azt visszaveszi)

Biztos van nudira való hajlama, de annyira nem zavar.

2016. jún. 17. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Tiszta szerencse, hogy amikor összejöttem az akkor 22 éves most már feleségemmel, egyből sikerült rákapatnom a meztelen fürdés és napozás örömére. Első alkalommal bejött neki, és most már kifejezetten zavarja őt is, ha fürdőruhásan sül le, mert olyan helyre megyünk pl. a textiles barátok vagy a kutya miatt. Én spec. rohadt kellemetlen komfortérzettel strandolok textiles strandon, egész egyszerűen nem tudom élvezni, mert kellemetlen, kényelmetlen, fő a zacskóm, viszket a fenekem, a golyóm a műszálban, pláne, amikor szárad.
2016. aug. 26. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!