Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyanok transzfesztiták (nők voltak és férfiak lettek), akiknek lett normális párkapcsolatuk?
Iggen, tudom, hogy drága, fájdalmas, meg hülyeség. Köszi, akkor transszexuális, nem voltam biztos a fogalmakban. Van olyan ismerősöm, akinek volt ilyen műtètje, de nem merek rákérdezni ezekre.
Abban igazad van, hogy párkapcsolat előtt mondják el, meg jobb is akkor, de erre a másik fél hogyan reagál? Gondolom nem tapsol örömébe.
Na tisztázzunk pár dolgot.
1. Az nem transzfesztita, hanem transzvesztita helyesen.
2. Amire te gondolsz, azok nem a transzvesztiták, hanem transzneműek.
A transzvesztita aki az ellenkező nem ruháit viseli, megjelenésében imitálja az ellenkező nemet, de szexuális irányultsága nem fog szükségképpen eltérni a heteroszexuálistól.
3. Transzneműek akik ellenkező nemű testbe születtek. Az irányultságuk szintén nem szükségképpen heteroszexuális, azaz attól mert egy lány fiú testbe születik és fizikális megjelenésében nő szeretne lenni, még vonzódhat a nőkhöz, azaz lehet leszbikus, vagy biszexuális is.
4. #1-es válaszolónak. A TB hajlandó fedezni, ha a transzneműség kétséget kizáróan igazolódik és annak pszichés hatásai az egyén személyére pszichésen káros hatást gyakorolnak, azaz nem tud kiegyensúlyozott, boldog életet élni, tehát depresszióra hajlamos a problémája miatt, vagy akár önveszélyessé válik. Ilyenkor a műtéteket (Vagy nagy százalékát) a TB fedezi. De ez nem kis procedúra, és hosszú idő. Magán úton hamarabb megvan, csak akkor egy vagyon.
köszi a válaszokat :)
4es, köszi, már jobban utánaolvastam, úgyhogy megvannak a fogalmak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!