Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is úgy tapasztaljátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy tapasztaljátok, hogy a nők/lányok 80%-a nem tud jól szopni?

Figyelt kérdés
10+ lányra alapozom ezt a megállapítást, akikből talán kettőnek volt olyan technikája, hogy eldobtam az agyam. A többit inkább maszatolásnak hívnám, nem rossz, de kihagyható. Más is ezt tapasztalta?
2016. máj. 4. 16:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Igen. Mondjuk 23 centivel nem könnyítem meg a dolgukat. Haha
2016. máj. 4. 16:06
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
A pasik 90%-a meg nem tud jól nyalni.hmmm:P20/L
2016. máj. 4. 16:19
 3/13 anonim ***** válasza:

Én nőként nem találkoztam ilyennel,de elhiszem neked.:D

Egyébként,ha valaki nem szereti úgy nehéz tényleg jól csinálni,érzékien,belépéssel és élvezettel.:) ha nincs kedvem én ezért olyankor nem is csinálom. De a párom is tudja mior nincs kedvem csinálni,mert olyankor máshogy csinálom. Ilyenkor inkább megvárja ő is,hogy majd kedvet kapjak.:)

Lehet csak nem szeretik és nincs kedvük. Ha te szereted a steaket,akkor addig sütöd,amíg nem csinálsz tökéletesen finom steaket. Ha nem szereted úgy te sem fogsz olyan sokat szenvedni vele. Megsütöd és kész. nem vagyok jó a példákban,de megpróbáltam.:D

2016. máj. 4. 16:20
 4/13 anonim ***** válasza:
42%

#2-esnek meg igaza van.:D

Ti sem csaltok olyan jól.:( Pedig én nagyon szeretem szájjal csinalni. Vissza is jól esne,bar nem elvárás.:)

2016. máj. 4. 16:21
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

mert a pasik 90% sem tud élvezetesen nyalni, szóval ne panaszkodjatok.

21/L

2016. máj. 4. 16:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy a pasik sem tökéletesek, és nem is panaszképpen írtam ki a kérdést. Kíváncsi vagyok, én fogtam ki "rossz" merítést (annyira azért nem volt senki sem rossz!), vagy ez általános?
2016. máj. 4. 16:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

azért abban van igazság, hogy a nők azt hiszik döntő többségben hogy szopni jól kell tudni oszt kész. azzal nem számolnak, hogy jól szopni maximum az aktuális pasival tudnak... de ahogy jön egy új alkalmazkodni kell.

sokan meg betanulják ezt, mint valami írott regényt, hogy na most így, na most úgy, ezt meg azt, és aztán előadják hogy "én jól tudok szopni", meg a burkolt célzások hogy jól csinálják, aztán arra véletlen sem gondolnak hogy ahány pasi, annyiféle módszer is lehet.

Kifejezetten általánosságban jól szopni fizikai lehetetlenség, mert ha teszem azt a csaj az exét úgy leszopta hogy az beleremegett az örömbe, attól még én lehet azt mondom rá, hogy hát, rossznak nem az, de van még mit tanulni. Ezzel kifejezetten gond nincs, csak akkor van ha a nő azt hiszi, hogy ez általános dolog, és eszébe se jut alkalmazkodni, a múltbéli tapasztalatok miatt.

De a nyalás is ilyen. Valaki szereti ha disznó módon nyalok, valakit meg kifejezetten irritál. Egyéniség kérdése. Visszatérve a szopásra, ezért lehet jobb egy szűz csaj, mint egy orálmester, mert aki azt hiszi hogy jól szop, az valószínűleg nem fog "változtatni" a szűz csaj meg rögtön azt fogja betanulni amit én szeretek.

Persze alapvetőleg nem jobb de nem is rosszabb egy szűz, csak akkor ha az adott nő önző módon csinálja azt amit csinál. Van szája, lehet beszélni, kérdezni, stb. Szóval a lényeg az, hogy ahogy nem lehet "jól nyalni" csak alkalmilag az adott partnert, úgy nem is lehet jól szopni, csak az aktuális pasinál maximum.

Én barátnőm is ilyen volt egyébként, elég kalandos élete volt, de az exe alapján tanult oráltechnikáiról mindig azt hiszi hogy jók, és elmondhatom úgy, hogy ez volt a legnagyobb harc a szexuális életünkben, hogy megtanítsam én is szopni, ugyanúgy ahogy ő engem nyalni. (habár nekem könnyebb dolgom van, ugyanis látom rajta, hogy mit szeret, mit nem, ha esetleg rosszul csinálom, ellenben én mindenképp elmegyek, csak maximum nem mondom rá hogy jó volt.)

2016. máj. 4. 16:53
 8/13 Piert ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs. Meg nem szopott le a nok 80%-a.
2016. máj. 4. 18:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Visszajelzésből tudom, hogy jól nyalok nem kell általánosítani. És fiúk pedig ne akarjatok olyan kielégítést mint a felnőtt videókban van. Amikor a csaj már csuron nyálasra szopja a férfi nemiszervét :D :D
2016. máj. 4. 19:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem is erre panaszkodnak a haverjaim. Pasijaim is ezt szokták mondani, hogy ritka, ha valaki tényleg jól szop. Én is ezt tapasztalom a férfiaknál, eddig konkrétan egyetlen egy srác volt aki úgy kinyalt, hogy hűha. Nem tudom miért van ez, az orál valahogy tabubb téma mint maga a szex. Ha egy srácnak próbáltam segíteni hogyan csinálja, akkor megsértődött. Ha szexnél volt ilyen akkor örömmel vette. Nem tudom miért alakult ez így ki. 25/N
2016. máj. 4. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!