Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi volt a legrövidebb idő, ami eltelt két sráccal való szexetek között? Hogy történt? Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 11:27
1/9 anonim válasza:
20/F nekem volt haverommal és egy csajjal toltunk egy 3 ast. Kb 30 percig tartott vagy több. De baromi jó volt.
2/9 anonim válasza:
utolsó nem érted a kérdést akkor ne válaszolj
fél év
17-18
hogy történt? hát jött az egyik fiú aki a barátom lett aztán a másik
3/9 anonim válasza:
5 nap.
az egyik exemmel összefeküdtünk, csak úgy nosztalgiából, és szinte másnap megismerkedtem egy pasival, akivel utána pár hónapig randizgattunk. 19 voltam akkor.
4/9 anonim válasza:
5 óra. Reggel az azóta exemmel, délben az azóta férjemmel.
5/9 anonim válasza:
Úgy 2 hónap.
Szakítás az előző barátommal, aztán megismerkedés az utána következővel. 20 voltam.
22/L
6/9 anonim válasza:
hát igen, a hármas szex viszi a díjat.
3 nap.
8/9 anonim válasza:
2,5 hónap
egyik az akkori exszemmel, másik a párommal.
Mindegyiknél 20 voltam (még mindig az vagyok :D)
9/9 anonim válasza:
egyszer Szilveszterkor volt vmi hármas (féleség maximum)
na és ott kb negyed óra de fogalmam sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!