Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek beteg dolog hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beteg dolog hogy szeretem az idősebb nőket?

Figyelt kérdés
Van barátnőm és jól el vagyunk szeretjük egymást,de mikor mosolyszünet volt köztünk mindig nálam jóval idősebb nökkel voltam (35-38-40) volt akinél a párja azaz a férje is ott volt és végig nézte ahogy a feleségével vagyok! szerintetek ez normális hogy most is arrol fantáziálok hogy idősebb nővel dugjak?

2016. máj. 3. 11:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9 már volt hozzá szerencsém de most jelenleg senki

10 izgalmas volt bár elöször kicsit flusztrált a jelenléte de hamar tul tettem magam rajta!

2016. máj. 3. 15:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez olyankor hármasban szex,felváltva csináljátok a feleségével,vagy a férj csak nézi? A végén bele is élvezhetsz,vagy csak gumival?
2016. máj. 3. 16:04
 13/13 A kérdező kommentje:
elöször csak nézte aztán lett belőle 3-as szex is! a hölgy nem szerette a gumit ugyhogy csak anélkül és kivánta hogy bele élvezzek!
2016. máj. 3. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!