Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy Fenekű Lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy Fenekű Lányok?

Figyelt kérdés

Ti, hogyan látjátok? Egyre többen környékeznek meg titeket, az elmúlt időben vagy ugyanúgy van mint régen?

Kezdem azt érezni, hogy divat lett a nagy fenék.

Én személy szerint mindig is a nagy fenekü lányokat szerettem, de az utóbbi időbe egyre többen és többen vannak így

2016. máj. 2. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
mindig is volt nagy fenékbe pakolni :D és ez így is lesz :D
2016. máj. 2. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vettem észre, hogy többen környékeznének meg de ha kiszemelek valakit az általában reagál rám. :)
2016. máj. 2. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Tobben bamulnak meg, de latjak rajtam, hogy agressziv jányka vagyok:D Ezert nem kornyekeznek meg..:)
2016. máj. 2. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem vékony lány létemre elég nagy a fenekem és rengeteg bókot kapok, sokan megdicsérik és a párom is imádja:)

20/L

2016. máj. 2. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!