Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne az élet ha a nő és férfi nemen kívül len egy harmadik esetleg negyedik nem?
"Szóval szted normális ha valaki meleg. Én nem tartom annak sőt szerintem ezt vizsgálni kéne miért van."
Ezzel már foglalkoztak állítólag, hogy az állatvilágban is előfordulnak melegek, és ha jól emlékszem, jó hatással van a nem melegek szaporodására, vagy valami ilyesmi. :) Szóval, a normális elég nehezen megfogható fogalom, mert lehet, hogy valami, ami nem tűnik hasznosnak, igazából mégis az, csak még a tudósaink nem jöttek erre rá. Meg egyébként is, hogy tudnád definiálni a "normális"-at? Amíg jobban nem ismertem meg az embereket, fogalmam sem volt róla, milyen kisebbrendűségi érzésekkel küszködő, megalomániás, egocentrikus, paranoiás, félénk, kegyetlen, szadista, önbizalomhiányos stb. sz*arok vagyunk. De komolyan. A felsorolt jelzők persze nem egyszerre fordulnak elő egy embernél, inkább külön-külön, de a lényeg az, hogy ha nagyon komolyan magadba nézel, vagy igazán megérted mások viselkedését, annak okait, a személyiségüket, akkor rá fogsz jönni, hogy az emberek rohadtul sokfélék, és bár bizonyos fokig elnyomjuk a személyiségünket, hogy az együttélés lehetséges legyen, de belül k*urva elbaszott lények vagyunk. Mondjuk szerintem pont ez a szórakoztató bennünk. :) De a lényeg mégis az, hogy ha igazán megismered az embereket, nem fogsz olyan dolgot találni, hogy "normális".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!