Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasznos a Tinder?

A linken található cikket 2014 januárjában írták, akkor még én is arra hsználtam, de már annyira nem népszerű hogy működjön.
De próba cseresznye

Majd a jövőben a gyereked megkérdezi hogy:
-Apa! Hogy ismerted meg anyát?
-...Tinderen jobbra húztam!
LOL

Nem tudom régen milyen volt a Tinder. Kb egy hónapja vettem új telefont a régi négyéves telefonom helyébe és akkor regisztráltam Tinderre is. Vidéki, 150 ezer feletti lakosú nagyvárosban lakom. Nekem eddig nagyon bevált.
Kamu, hogy szexet keresnek rajta. Kb minden harmadik nő adatlapján szavakkal is le van írva, hogy ő nem alkalmit keres és azok sem azt keresnek, 10-ből 8-9-en, akiknél nincs odaírva. Én sem úgy próbálkozom, hanem úgy mint aki komolyan ismerkedni akar velük, kapcsolatra vágyik.
Trollok nincsenek. Kb 30-40 nőre írtam már rá a 100 feletti match-ből, de 10 alatti volt, akikkel megszakadt a beszélgetés, vagy eltűntek, vagy hasonló. Olyanok vannak, akik nem veszik komolyan, túlságosan, de őket ebből lehet kiszűrni, hogy egy idő után nem válaszolnak, mert kb havi egyszer járnak fel rá poénból.
A menetrend kb annyi legyen, hogy 2-3 napot beszélgettek a Tinderen keresztül, aztán menjetek át facebookra, amit te javasolj. Ott is beszélgessetek 2-3 napot, aztán hívd el a lányt személyes találkozóra is. Nem kell ezeket a végtelenségig húzni.
Lényeg:
100 feletti match, abból
30-40 nővel beszélgetés, abból eddig
9 nővel személyes találkozó, abból
5 lánnyal csók már az első találkozón, abból eddig
2 lánnyal szex
Mindezt úgy, hogy a dolgok még mindig folyamatban vannak, tehát ezek a számok nőhetnek és nőni is fognak. Ja és még csak 22 vagyok, szóval én főleg a 18-22 éves lányok közt válogathatok. (Ha 30 lennék, akkor meg a 18-30, szóval akkor még több nő lehetne.)
22/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!