Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez korrekt büntetés volt a részemről? 20/L
Még decemberben megbeszéltem a barátommal, hogy átjön vacsizni velem és az anyukámmal főzünk majd. Aznap este mikor már rég kész volt a vacsi, felhívtam, hogy hol van és mondta, hogy 1 barátjának szülinapja van és ott isznak vele a kis társaságukkal.
Mondtam neki, hogy semmi jóra ne számítson ezután és másnap beköltöztem hozzá a téli szünet hátralevő idejére. Ezen még nem lepődött meg, mivel sok időt töltök nála.
Az alatt a pár nap alatt viszont végig olyan ruhákat hordtam és úgy viselkedtem, hogy folyamatosan hergeljem és ne tudjon ellenállni (pl kihasználtam a fétisét...mivel imádja, hogy vékony lány létemre nagy, de kerek a fenekem és ha szűk farmer vagy cicanadrág van rajtam, mindig azt hordtam), amikor pedig próbálkozott, mindig azt mondtam, hogy most éppen mást csinálok és nem érek rá:)
Mikor már sokadszorra utasítottam vissza, megkérdezte hogy mi bajom van, mire azt mondtam, hogy majd legközelebb meggondolja kihez megy inkább és hogy szól-e róla időben:)
A büntetés 5 napig tartott
Szerintem megtanulta a leckét:)
Túl szigorú büntetés volt ez egy férfinak vagy nekem volt igazam, hogy ilyen eszközökhöz nyúltam?
Nem értem miért szex megvonással kell büntetni a másikat. Szerintem a szex az egymáshoz való vonzalom kinyilvánítása.
Elég gyerekes.
Ne csodálkozz ha majd félrekúr.
Szexszel zsarolni?
Ehh... abban a pillanatban mentem volna máshoz..
Milyen fain lenne mindenféle lelkiismeretfurdalás megcsalni :D
Elég szarul nézhetsz ki, hogy vékony lány létedre nagy és kerek a segged.
Én annyit mondok, hogy kib*sztalak volna az ablakon az ő helyében.
Az én nőm nem mer ilyeneket csinálni.
Ja, meg nem is tud ellenállni mikor rámnéz, szóval erről ennyit.
A mai világot az ego hajtja, nézz csak magadra... csak uralkodni akarsz rajta.
Szerintem szégyelld magad.
13-as válaszoló, a te nőd nyilván olyan amilyennek te akarod, hiszen ő valószínűleg nem más, mint a kezed.
biztos jó neked itt névtelenül beszólogatni és trollkodni, de inkább kösd le magad hasznosabb dolgokkal. mondjuk tanulj, hisz az alapján amit olvastam tőled, nem lehetsz több 10 évesnél.
Tegyél rá férfi erényövet pár napra!!!
Nálam bevált.
A szexxel büntetés annyit vált ki, hogy egy idő után megunja, és erkölcsi szinttől függően:
a) Kidob a francba.
b) Megdug egy nőt, aki hagyja neki. Lesz.
Szóval ez nem volt jó ötlet úgy igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!