Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dom-ok! Általában hogyan büntetitek ha a "rabszolgátok" engedetlen?
Azért nem rab, csak szolga. Mivel önként ajánlja fel magát.
Pl megtiltanám neki egy hónapig, hogy maszturbálhasson és normál szex sem lenne, csak a szájába kapná és a seggébe, ha bírja. Hagy szenvedjen az állandóan kívánós puncijával a szuka. ^^
Vagy kapna egy vastag vibrátort a popsijába, bekapcsolnám és leküldeném a pizzámért.
Esetleg kapna 1-1 csipeszt a nagy ajkaira, összekötném őket a harisnyájával, hogy amikor feláll húzza a punciját.
Ráadnék egy szoknyát és mehetünk sétálni.
Ilyenek
Jól be kell kenni a farkát szappannal, úgy hagyni egy jó ideig, aztán lemosni, és próbálkozhat bármivel az fájni fog. De az éjszaka a szekrényben is hatásos.
És fölöttem szólónak igaza van. Nem rabszolga, csak szexszolga.
Egy hónap azért sok, van akinek a pár nap megvonás is komoly büntetés.
De tényleg attól függ hogy fiú vagy lány, úgyhogy kérlek pontosítsd a kérdést és adjuk az ötleteket.
Kettes szigorú vagy nem kicsit :)
Végre egy érdekes kérdés :)
Kíváncsian várom mikkel álltok elő Dom férfiak :)
Ez attól függ, hogy a nő mennyire sub és mennyire mazo.
Általában, mivel én nem vagyok nagyon szadista, inkább olyasmivel szoktam bűntetni, hogy kényelmetlen pózban erősen kikötözve otthagyom a subot egy pár órára, vagy pl. kiviszem erdőbe és kikötözöm meztelenül 2 fa közé, ha épp mazo nővel van dolgom, akkor fenekelés, csipeszek egy kötélen és azt szépen lehúzni, vagy pl csipeszek a puncira, azt vékony kötéllel összekötni a nagylábujjal, és úgy kell mennie az illetőnek pl guggolva.
29F/dom
7: Akkor te akarsz ötleteket adni a Domodnak? Kis huncut, itt kigyűjtöd neki, ami neked tetszik?
Hát hol van abban a "büntetés" jelleg? Én biztos tudnám, hogy ez neked pont nem a bünti hanem a jutalomfalat, bármelyiket is választod :D
Amúgy ennél a másik kérdésnél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
én voltam a 20-as válaszoló, de a többiek (legalábbis némelyik) is egész érdekeseket sorol fel.
És ennél extrémebbet én NEM ÍROK IDE KI!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!