Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok? Ti megtennétek?
Figyelt kérdés
Azt szeretnèm hogy baràtnőm lepisiljen.Nagyon gàz vagy mèg ez a belefèr kategoria?2016. máj. 1. 17:33
1/5 anonim válasza:
Szexuális preferenciákban, igényekben nincs olyan, hogy "gáz" vagy "nem gáz". Számomra ez nem fér bele egyébként, borzasztóan taszít, így nem mennék bele, akkor sem, ha életem szerelme kérné ezt tőlem. De ez még nem jelenti azt, hogy a te barátnőd nem vállalná esetleg be érted, ha mást nem, legalább mondjuk a zuhany alatt (hátha kompromisszumra hajlik), szóval egy próbát mindenképp megér. Ha nem tudtok nyíltan beszélgetni a vágyaitokról, akkor úgyis halott a kapcsolat.
2/5 anonim válasza:
ez partnerfüggő is, meg azon is múlik, mennyire jó a beszélőkéd... :D Én rávettem az utóbbi években mindenkit, még egy prűd lányt is. Mondjuk volt, akit nem is nagyon kellett noszogatni. ;)
4/5 anonim válasza:
Sajnálom de nem tenném meg. Van egy határ amit nem vagyok képes átlépni.
5/5 anonim válasza:
Én nem tenném meg. Úgy érezném, hogy megalázom a párom, mégha ő épp erre is vágyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!