Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai a harmadik randi a pasi lakásán?
Te mit szeretnél?
Ezen van a hangsúly! Másoktól kérsz véleményt, vagy engedélyt? :-) Felesleges!
Élvezd az életet, légy rugalmas, figyelj a saját belső hangodra és azt kövesd! Helyetted senki nem fogja tudni, neked mi lenne a legjobb.
Nekem volt már olyan párom akivel hetekig randiztunk és lelépett, miután megkapott. De volt akivel az első randin ágyba bújtam, mégis 2 évig tartott a kapcsolatunk. Első férjemmel a harmadik randin bújtunk ágyba, jelenlegivel már az első személyes találkán, előtte két hónapig csak interneten csevegtünk, ott ismerkedtünk meg az egyik közismert párkereső oldalon. 11 éve vagyunk együtt. :-)
A puding próbája az evés!
A jó kapcsolatban meg kell egymás érteni ágynál és asztalnál egyaránt.
Ha a két mondást összeillesszük, úgy gondolom, fontos megismerni egymást az ágyban is, a döntéshez, hogy kell e nekünk a másik hosszútávra. Természetesen, garancia nincs! A legjobb intim menet után is leléphet a másik. Ha pedig marad, akkor annak jelzés értéke is van. ;-)
Nem korai.
Nekem második-harmadik-negyedik randijaim legtöbbször valamelyik fél lakásán vannak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!