Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat gondolok a szexre?
Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiú aki velem jár egy osztályba és évek óta oda vagyok érte. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy milyen lehet vele az ágyban. Van hogy órán elkezdem bámulni és a szexre gondolok, kint szünetben is és nem tudok nem gondolni rá. Legtöbbször az jár az eszemben hogy milyen jó lenne rá mászni, csókolózni vele, vetkőztetni stb. Jelzem, neki soha nem volt csaja. Normális dolog hogy ilyen sokat gondolok a szexre???2016. ápr. 30. 17:42
2/4 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy én 18/L vagyok
2016. ápr. 30. 17:43
3/4 Noren1989 válasza:
Jön a tavaty, batynak a matykák.
26/F
Amúgy teljesen normális.
4/4 anonim válasza:
teljesen normális... bár ha nem volt csaja vagy nagyon ügyetlen lesz az ágyban vagy b*zi... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!