Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon vonzódom a práom egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódom a práom egyik haverjához. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Van egy komoly kapcsolatom, nagyon szeretem a páromat.

De van egy haverja akit én is ismerek már elég hosszu ideje. és nagyon elkezdtem vonzódni hozzá. De nagyon nagyon. Már attól is zavarba jövök, ha beszélgetünk. Persze észrevette rajtam, és csak nevet rajtam, meg néha szándékosan zavarba hoz.

Mivel tudja, hogy sose csalnám meg a páromat ezért tudom, hogy csak hülyéskedik. Csak az már elég ciki, ha odahajol aztán belesúg valami teljesen hétköznapi dolgot a fülembe, és nekem már attól végem van... kezd teljesen megőrjíteni.

tipp?

2016. ápr. 30. 11:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
82%
Hármas?
2016. ápr. 30. 12:51
 12/36 anonim ***** válasza:
80%

Normális csak felpofozza és elhajtja te meg: "Csak az már elég ciki, ha odahajol aztán belesúg valami teljesen hétköznapi dolgot a fülembe, és nekem már attól végem van"

És még kéjelegsz is? De gáz vagy istenem.

2016. ápr. 30. 12:55
 13/36 A kérdező kommentje:

jó barátom nem fogom felpofozni, mert nem tesz semmit. Én vagyok aki túl érzékenyen reagál rá.

Az utolsó mondatodért meg gratulálok.

2016. ápr. 30. 12:57
 14/36 anonim ***** válasza:
30%
#12 Te amúgy normális vagy? :D Az kéjelgés, ha hagyja, hogy valami hétköznapi dolgot a fülébe súgjanak?
2016. ápr. 30. 12:57
 15/36 A kérdező kommentje:
hagyd. :) nagyon okos :DD
2016. ápr. 30. 12:58
 16/36 anonim ***** válasza:
66%
"már attól végem van" igen kéjeleg és nem elküldené a francba, ezen élvezkedik,hogy megakarják d..ni, ez egy hülye p.csa
2016. ápr. 30. 12:59
 17/36 A kérdező kommentje:
köszönöm. Kedves vagy :) :D
2016. ápr. 30. 13:00
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

23L vagyok én is, és nekem is van egy fiú a körben.

Ritkábban látom és az jót tesz.

Illetve én is haverira, hülyülősre veszem a figurát és így sikerül eloszlatni azt a vágyfelhőt a fejemből.

De volt már hogy nagyon akartam őt...

Fékezni kell magad és hülyülős viccesre venni a beszélgetést de az ne ilyen flörtölős hülyeség legyen hanem bármi más ami csak vicces és nevettek valamin meg szivatjátok egymást :)

2016. ápr. 30. 13:00
 19/36 A kérdező kommentje:
Na akkor átérzed a helyzetemet :) hát próbálom viccesre venni :D csak néha már az se megy :)
2016. ápr. 30. 13:01
 20/36 anonim ***** válasza:

23L vagyok

Téyleg komolyan mondom, próbálj meg haverként ránézni és hülyéskedjetek bármin.

Amúgy megfigyeltem hogy alapból nem is érdekelne talán a fiú csak amikor éppen gyakran vagy sokat látom, többet van velünk, akkor jön ez elő.

Ritkítsd a találkozásokat bármi módon aztán elszáll ez a baj.

Hidd el tapasztalat :)

2016. ápr. 30. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!