Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak bennem van ilyen sztereotipia?
Akkor is ha ilyen van rátetoválva?
bennem meg az van hogy a sztereotip emberek nagyon buták >.>....
ja bocsi, a kérdezőre nyilván nem vonatkozik sosem.
A sztereotípiám a gyakorlati tapasztalataimból erednek. Biztos nektek is vanank ilyenjeitek. Az általánosítás szerintem sokszor segít az életben. Pl ha nagyüzemben ismerkedem lányokkal (havi 10 lánnyal mondjuk), akkor az segít abban hogy kiszűrjem azokat, akik nem érdekelnek.
Kérdező, alapvetően igazad van. Ha megkérdeznénk 10 lányt véletlenszerűen akinek vannak tetoválásai és 10 olyat akiknek nincsenek (akik durván egy korúak), akkor a tetovált lányoknak átlagban sokkal több partnerük volt már az életben, mint a tetoválatlanoknak.
Nekem a legjobb szexuális élményeim olyan lányokkal volt akinek nem volt tetkója.
Két olyan nővel voltam akinek volt, de nem igazán tudta magát elengedni egyikük se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!