Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az a lány, aki azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az a lány, aki azt mondja a barátjának hogy a szopást ki kell érdemelni majd?

Figyelt kérdés

22/F, 20/L

3 hónapja együtt, pár hét után feküdtünk le. Kívülről nagyon extrovertált lány, de az ágyban gátlásos, mert állítólag 15 éves korában az első barátja szinte megerőszakolta. Csak sötétben engedte az első pár hónapban és még a gyönyörű testét is takargatta előlem. Egy csomót nyafog úgy szex közben, ahogy én egy korábbi nőt sem hallottam és sokszor ezekkel is teljesen elrontja az élményt.

És még csak nem is azt mondja hogy azért nem szopik, mert volt ez a traumája, hanem mert hogy szerinte azt ki kell érdemelni egy férfinak, nem jön csak úgy. (Eddig rajta kívül minden lány szájába vette, akikkel az életben voltam és elvétve hallok másoktól is olyat, hogy egy nő nem szopik.)

Egy korábbi barátját pedig már ráadásul leszopta részegen. (Azt mondta azért ittak együtt előtte direkt, hogy le merje szopni)

Én az első alkalom óta nyalom a punciját, de lassan már elmegy a kedvem nem csak ettől, hanem az egész szextől is vele, úgy viselkedik olyankor.

2016. ápr. 29. 10:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Az életemben eddig 4 olyan barátnő volt, akikkel legalább fél évet vagy többet voltam együtt. Ránézésre közülük többen is sokkal félénkebbek voltak, mint a mostani barátnőm, aki mondom, a külvilág felé egy elég nagy dumás, sokbarátos, nagy kapcsolati hálójú, társaságkedvelő lány. A korábbi barátnők is mind az első aktuskor (pár hét után általában) már mind a szájukba vették, ahogy én is nyaltam őket.

És igen csajok. Engem ez zavar, ahogy titeket is zavarna egy 8 centis kisp-.öcsű srác VAGY egy állandóan pár perc alatt elélvező srác VAGY egy impotens srác. De ha ilyennel találkoztok, akkor remélem ott hagyjátok, mert nem érdemlitek őt meg, mert ti csak egy kúrógépet akartok és neki meg remélem hagyjátok hogy megtalálja majd az igazit aki egy nálatok jobb ember. (Remélem mindenki érezte a szarkazmust külön mondás nélkül ebben a bekezdésben.)

Valószínűleg tényleg szakítás lesz

2016. ápr. 29. 11:45
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

#3-asnak és többieknek. Nem arról van szó, hogy "szopógép" vagy sem; az a gond, ahogy a csaj ezt előadta. Normális csaj elmondja, hogy jelenleg azért nem szeretne orált, mert ez meg ez; normális fiú ezt megérti. Viszont ha ilyennel jön, hogy "kiérdemlendő jutalom", az már régen rossz.

#2 voltam.

2016. ápr. 29. 12:00
 13/20 anonim ***** válasza:

3 hónapja vagytok együtt... türelem

Figy, nekem is olyan partnerrel sikerült össze jönnöm akit sajnos első kapcsolata nagyon tönkre tett szexuálisan (cikizés, megalázás, erőszak, szurkálódás, egy szóval neki a szex olyan volt mint a fogorvoshoz menés)

Alapból szereti, de neki is voltak ilyen takarom a testem, csak sötétben, ezt nem szabad, fujj, "ne nyúlj a fejemhez orál alatt" és egyéb dolog. Ehhez kellett egy jó pár hónap, hogy rájöjjön, hogy én nem az exe vagyok, én normálisan bánok vele az ágyban és nyugodtan megnyílhat előttem. De igazán pár év kellett amíg teljesen kivetkőzött ebből és most már nagyon felszabadultan tudja élvezni a szexet, sőőőőt.... :)

2016. ápr. 29. 13:06
 14/20 A kérdező kommentje:

13:

De az a baj, hogy köztem és a 15 éves kori állat barátja között volt három másik barátja is azóta, akikkel állítólag mind fél évnél tovább volt együtt, tehát tartósabb kapcsolatok voltak. Szóval nem úgy néz ki a képlet, hogy utána egyből én jöttem és velem kell újra megtanulnia élvezni a szexet. Mondom, volt olyanja, akivel alkohol hatása alatt 69-ezett és le is szopta őt simán.

2016. ápr. 29. 13:20
 15/20 anonim ***** válasza:

13 vagyok:

Nálam is volt egy pár hónapos kapcsolata előttem, az is sokat segített már rajta, de nem tette helyre.

Mondom, sajnos az ilyen lányoknál egy életre mély sebet ejtettek amit baromi nehéz befoltozni és nagyon oda kell figyelned, türelmesnek kell lenned és akár évekig elhúzódhat.

Lehet előzők is már javítottak rajta, de lehet a szakításnál ugyanúgy vissza esett az eredeti szintre.

Nehéz...

Viszont, most döntsd el, hogy ezt így te el tudod viselni, megérted, időt és energiát tudsz rá szánni.

Mert ha nem, ha azt várod, hogy magától felszabadult szexistennő legyen akkor nincs értelme a kapcsolatodnak.

Dönts, hogy mit akarsz. Ha most (most rögtön) csapongani akarsz és mindenféle szex partit csinálni akkor keress mást, mert csak tovább rontod a lányt.

Viszont ha türelmes vagy lehet 2 év múlva már jobb lesz vele a szex mint bárki mással.

2016. ápr. 29. 13:35
 16/20 Sunshinedoll ***** válasza:

Az orál szex az olyan, hogy vagy akarja valaki, vagy nem, ezt erőltetni nem szabad, bár alapból nem találom kifejezetten normálisnak azt, hogy jutalomként tekint valaki a szexre, vagy a szexen belül akármire. Nyilván válogassa meg, kinek a farkát veszi a szájába, de azért itt úgy gyanítom, más a helyzet.

Engem inkább az zavarna, hogy nyafog az ágyban. És ok, érthető, ha trauma miatt ilyen, még úgy is, hogy sok idő eltelt azóta, mindenki máshogy dolgozza fel ezt. Ezzel kapcsolatban, szex közben, előtt, türelmes meg normális vagy vele? Nem tűnsz idiótának kérdés alapján, de azért megkérdezem. Valamiért csak kényelmetlenül érzi magát szex közben, ki kéne tapasztalnod, hogyan tudod feloldani kicsit.

Viszont van az a pont, hogy ha nem jó a szex, és kiábrándult vagy, akkor ott ette meg a fene.

2016. ápr. 29. 13:37
 17/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van, egy szakítás jobb lesz. Részemről is ez felé hajlott inkább a mérce, de ez volt az utolsó lökés.
2016. ápr. 29. 13:48
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem az ember a kutyának dob jutalom falatot, nem a párjának.

Az hogy a szájába veszi-e egy dolog (előbb-utóbb megteszik és a legtöbben szeretik is én így gondolom), viszont ez a fajta pórázon tartás (ha már kutyás példánál vagyunk) nekem nem férne bele.

2016. ápr. 29. 13:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Dobd ki. Felesleges fáradoznod azért, hogy rendbe tedd, aztán majd a következő pasijánál a maximumot akarja nyújtani. Csak az időd pazarlod vele, keress egy normális csajt.
2016. ápr. 29. 19:03
 20/20 anonim ***** válasza:

a csaj segítségre szorul.

Ha szakítasz vele, akkor joggal mondhatja, hogy "nincsenek normális pasik", és szerintem igaza is van. Természetesen a saját érdekedet is kell nézni és ha úgy érzed, hogy nem érdemes időt és energiát bele fektetni meg amúgy sem érzel úgy iránta, akkor csináld!

2016. máj. 2. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!