Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az a lány, aki azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az a lány, aki azt mondja a barátjának hogy a szopást ki kell érdemelni majd?

Figyelt kérdés

22/F, 20/L

3 hónapja együtt, pár hét után feküdtünk le. Kívülről nagyon extrovertált lány, de az ágyban gátlásos, mert állítólag 15 éves korában az első barátja szinte megerőszakolta. Csak sötétben engedte az első pár hónapban és még a gyönyörű testét is takargatta előlem. Egy csomót nyafog úgy szex közben, ahogy én egy korábbi nőt sem hallottam és sokszor ezekkel is teljesen elrontja az élményt.

És még csak nem is azt mondja hogy azért nem szopik, mert volt ez a traumája, hanem mert hogy szerinte azt ki kell érdemelni egy férfinak, nem jön csak úgy. (Eddig rajta kívül minden lány szájába vette, akikkel az életben voltam és elvétve hallok másoktól is olyat, hogy egy nő nem szopik.)

Egy korábbi barátját pedig már ráadásul leszopta részegen. (Azt mondta azért ittak együtt előtte direkt, hogy le merje szopni)

Én az első alkalom óta nyalom a punciját, de lassan már elmegy a kedvem nem csak ettől, hanem az egész szextől is vele, úgy viselkedik olyankor.

2016. ápr. 29. 10:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem azt kell nézni, hogy hogy néz ki. Ha ilyen akkor nála van az irányítás. ezt ne hagyd, szakíts
2016. ápr. 29. 10:34
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

Egy lány normális esetben azért szerez örömet a fiúnak, mert szereti.

Ha szerinte ez valami jutalom amit ki kell érdemelni, akkor sürgősen dobd.

2016. ápr. 29. 10:42
 3/20 anonim ***** válasza:
64%
Vagy inkább segíts neki feldolgozni a traumáját ha fontos a csaj és szereted...ha meg csak szopógép kell akkor hagyd ott és keress olyat aki leszop,hiszen ennél fontosabb nincs is..
2016. ápr. 29. 10:47
 4/20 anonim ***** válasza:
56%
Játcca az agyát nem szeret téged másal meg bizt orba szájba.
2016. ápr. 29. 10:51
 5/20 anonim ***** válasza:
47%

Ha neked a szopás a beugró,akkor nem érdemled meg ezt a lányt.Szar az előélete,...méltányold!

Ha nincs időd,keress mást....mert alig várják ,hogy leszopjanak.

2016. ápr. 29. 10:52
 6/20 anonim ***** válasza:
49%
Foglalkozz csak a saját élvezeteddel, ha pedig szóvá teszi mondd meg, hogy az orgazmust ki kell érdemelni.
2016. ápr. 29. 11:01
 7/20 anonim ***** válasza:
62%
Olyan sok szopogép futkos jobbra-balra, miért nem cseréled le? Öt meg hagyd, hogy megtalálja a számára igazit.
2016. ápr. 29. 11:01
 8/20 anonim ***** válasza:
60%
A helyedben én sem nyalnàm ki ,ha kérdezi miért , mondd azt ,hogy ezt ki kell érdemelni..:D
2016. ápr. 29. 11:04
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Olyan értelemben egyet értek vele, hogy én sem szopok le mindenkit rögtön. Ha mondjuk egyéjszakásom van akkor szóba sem jöhet, illetve friss kapcsolatban sem. Nekem ez túl intim ahhoz, hogy rögtön belemenjek, ehhez nekem kellenek az érzelmek. Ha megvan akkor imádom csinálni, de addig, hát igen. Ki kell érdemelnie a srácnak.
2016. ápr. 29. 11:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmegy a kedved tőle, szakíts vele.

Viszont szerintem 3 hónap nem a világ vége, és láthatóan tényleg tart az orális szex ráeső részéről. Én megértem, hogy azt mondja, ki kell érdemelni, nálam is volt már ilyen, de az, hogy előbb volt szex mint szopás, na, olyan még nem volt.

2016. ápr. 29. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!