Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mit tennétek ha találnátok a
párotokról és az exéről egy szexvideót?
21/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,aki nő! Most komolyan elhagynál?? Én nem mondtam hogy törölni akarom.Találtam egy jelöletlen lemezt,belenéztem hogy mi az,hát az asszony...Nem tudja hogy megtaláltam,azért kérdeztem hogy mit tennétek? Nem értem hogy szerinted mi rosszat tettem??
Jól van, helyzetfüggő.
1. nem kerülnék ilyen helyzetbe, mert nem lemezen tárolnám.
2. miért kellett belenézni? Nem a tiéd, pakolj, ha pakolni mentél. Tehát akkor a feleségedről van szó (nem barátnő), ez talán enyhítő körülmény, de akkor sem kellett volna megnézned. Ha akarta volna akkor megmutatja. Ennyi.
2016. máj. 7. 16:17
23/28 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem akarta megmutatni,de nem volt eldugva,csak bedobva egy fiókba,azért néztem bele.És még csak azt sem mondtam hogy nem tetszett..D Csak nem tudom mennyire zavarná ha megtudná hogy láttam...
Alapból buta kérdés, mert az emberek mások, és nem ismeri itt senki a barátnődet. Lehet itt senkit nem zavarna, de a barátnődet igen. Vagy fordítva. Ha szerinted emiatt szakítana, akkor ne mondd el, ha nem zavarná akkor mondd el. Ennyire egyszerű. A cuccai között volt egy DVD, de szépen megfogtad, megnézted a hátát, hogy van-e rajta valami, láttad, hogy csíkos, szóval van és akkor megnézted. Nekem ez annyira hihetetlen. Meg nem kellett volna végignézni, berakod, látod mi az. PRIVÁT. És esetleg mondod neki, hogy betetted, hogy megengedi-e hogy megnézd. Jah igen válási ok. Ne nyúljon senki a cuccaimhoz.
2016. máj. 7. 16:38
Kit érdekel hogy készült e videó róla.
Ha nem fizetségért készült,akkor ez magán szféra.
Lehet hogy csak poénból készült.
2016. máj. 27. 13:23
Na megkérdezted azóta a feleségedet?
Egyébként megnézném, ha egyértelműen jobban élvezné a szexet, bevállalna rajta olyat amit velem elutasít akkor kérdőre vonnám.
Különben szimplán odaadnám neki, hogy megtaláltam és kész, nem lenne jelentősége.
28/f
2016. máj. 27. 13:28
26: "kérdőre vonnam"
Es milyen válasszal lennel elégedett erre a kérdésre?
Igen, neki lenyeltem mert finibb volt mint a tied, de teged jobban szeretlek!
Ez megteszi pl?
2016. máj. 27. 15:05
Kicsit beteg. hogy kazettán tárolja, és nem dobta még ki. Normális ember nem csinál ilyet hogy már mással van de szexvideokat rejteget.. elgondolkoznék azon, hogy van e értelme a kapcsolatnak de őszintén megmondva nekem ez sok lenne.
2016. máj. 27. 15:16
Kapcsolódó kérdések: