Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázós BDSM játékokhoz ötlet?
mondok még egyet, ez tuti jó:
Menjetek el egy kisebb faluba, a falu eleje táblánál kiteszed egy szál farokban és kap 3 órát, aztán találkozó a falu vége táblánál. Lássuk, hogy oldja meg a feladatot, sztem tök izgi.
menjetek el egy vidéki városba vagy egy másik kerületbe. bilincsbe, nyakörvben, pórázon sétáltassátok meg egymást. Öltözzetek feltűnően!
Lány k.vásan, pasi is valahogy extrémen. üljetek be egy kávézóba. vagy egy fagyizóba.
Én elszoktam vinni a feleségemet fagyizni. már nem lepődik meg rajtunk a cukrázdás. Asszony hátrabilincselt kézzel, nyakába kötött pórázzal. és erotikusan nyalatom el vele a fagyit. :) utána a kocsiban egy oriásik sz.lünk. majd szintén hátrabilincselt kézzel eljövünk haza. van, hogy busszal vagy vonattal. A legjobb a bilincskulcsokat otthonhagyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!