Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázós BDSM játékokhoz ötlet?
egy ötlet:
lájtosabb: zárd ki a lépcsőházba fél órára egy szál farokban aztán bízzátok a sorsa h mi lesz
izgibb: külvárosi részen, este 9-10 körül tedd ki egy buszmegállóban egy szék pöcxben és 3 megállót kell mennie egy busszal, ott várod kocsival.
sztem ezek nagyon jó játékok, mi csináltuk. jobban nem akarok vadulni, de ha kell, tudok még.
a megalázós játékokat (a nem annyira durvákat) mi is kedveljük. itt van néhány amiket szokott csinálni velem a barátnőm:
- térdeljek le előtte és csókoljam meg a lábát
- csizma "tisztára" nyalása (igaz, erre van direkt egy csizmája amit csak szexhez vesz fel :D)
- amikor "játszunk", akkor az adott hétvégén minden házimunkát énnekem kell csinálni, meztelenül persze, ha valami nem lesz tökéletes, vagy nem vagyok elég gyors, akkor büntetés
- az elfenekelés is elég megalázó tud lenni
- nőnek öltöztet
- megdug felcsatolhatóval (ezt még nem próbáltuk, de be van már ígérve)
Mások előtt még sose csináltunk olyat h megaláz, max nagyon lájtos dolgok, ilyen parancsolgatás.
Az utcán meztelenkedés sincs, de olyan viszont van, h néha van h büntetésből kizár az erkélyre, meztelenül. Az erkélyünk egy kis francia erkély tehát nem lehet elbújni. Ez éjszaka annyira nem para, de volt már h gonoszkodott és a villanyt is felkapcsolta, meg azzal fenyeget h majd egész éjszakára otthagy, vagy napközben több órára...
Köszi az eddigieket, az erkély ötlet jó, de harmadik személyt nem akarok bevonni, mert az tönkretenné a bizalmat, illetve én csak őt szeretem.
Ha vannak még továbbiak, örömmel veszem azokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!