Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben nem jó már a szex a barátnőmmel, mit érdemes csinálni?
Na én mondjuk nem az alakja miatt akarom rávenni a barátnőmet h tornázzon, fusson velem vagy jöjjön el velem konditerembe. Vagy járjon el zumbázni, aerobik, stb, nőknek annyi minde ilyen cucc van...
Én csak azért szeretném rávenni mert szinte mindig fáradt, a melója miatt, legszívesebben nonstop aludna, nemhogy szexre, de még egy filmnézésre is művészet rávenni. Hétvégén már nem is tudom mikor volt, hogy kimentnünk kicsit a szabad levegőre, holott régen imádott kirándulni, stb.. Ami baromira nem egészséges szerintem. Persze lehet a munkára fogni (az is egy fasság h a mai világban ezt kell megélni, h egy nőt ennyire leterhelnek stb) de ha nem sportol csak még kevésbé lesz fit még inkább fáradékony és 0 kedv a szexhez.
De mint mondtam, ez h rávenni h mozogni, még nem jöttem rá a nyitjára, de hamarosan beadom az ultimátumot, és elkezdem keményen megmondani neki, mert ez így nem téma.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!