Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat +20 év korkülönbséggel?
Mit gondoltok az olyan szeretői viszonyokról, amikor a lány épphogy betöltötte a 20 évet, de 40es pasival k..fél?
Nem áll semmiféle anyagi kisegítés a háttérben.
#8-as helyesen leírtad. :)
Tapasztaltam ezt az irigylés dolgot.
A nők nem értik, hogy miért élvezem a 27 év korkülönbséggel a kapcsolatot, bár ha megmozgatnák a fantáziájukat, rájönnének.A férfiak pedig gondolom szintúgy csodálkoznak, hogy 30-as barátnője van.
A kor nem számít.
Én nem látok ebben semmi kifogásolnivalót.
Mindenki azzal van akivel szeretne és nem kell törődni mások véleményével!
Ennek ellenére én a fiatalabb pasikat preferálom.
Hiába, nem vagyunk egyformák, de ez így van jól! :) 23L
Akinek jól esik, tegye...
Én 27 éves létemre nem tudnék 40-essel szexelni, nem vonzanak az idősek.
"Én 27 éves létemre nem tudnék 40-essel szexelni, nem vonzanak az idősek."
Pár év és te is ilyen "idős" leszel. Csak egy 40-es pasi még évekig sármos, egy nő meg 25-től leáldozóban van!
Ejnye #16-os,nemár...:)))
30 felett vagyok picivel, de a szexet jobban élvezem mint valaha.
Bocs, de akkor sem vonzanak... Én meg 26 évesen néztem ki a legjobban (nem csak saját megítélés, mások is megerősítették), és még fogok is.
Párom fiatalabb nálam pár évvel, ez pont jó így. Nem mellesleg én személyes véleményt írtam, de nem személyeskedtem...
#15-ös
A pasim 58 éves, de tépjük ám a lepedőt rendesen minden éjjel.(kapszulák nélkül!)
Szóval a szex az nincs korhoz kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!