Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat +20 év korkülönbséggel?
Mit gondoltok az olyan szeretői viszonyokról, amikor a lány épphogy betöltötte a 20 évet, de 40es pasival k..fél?
Nem áll semmiféle anyagi kisegítés a háttérben.
irigylem. Én is lennék szexkapcsolatban egy 19 évessel :)
39/F Budapest
Semmi gond nincs vele.
Én párkapcsolatban élek egy tőlem 27 évvel idősebb férfivel, és boldog vagyok.A korkülönbségnek semmi köze sem a jó szexhez, sem akár a boldogsághoz.Bár van itt pár olyan ember, aki frászt kap a nagy korkülönbségtől, de ne foglalkozz a szentekkel.
Köztem és a szexpartnerem között 17 év van de nem sokallom.
Ö vonzódik hozzám, én is hozzá. Így szerintem nem probléma
En azt mondom, hogy ha tapasztalt vmilyen szinten egy lany, bar inkabb legyen 25 korul, akkor szerintem nyugodtan osszejarhat akarhany eves ferfival is.
Ezt azert mondtam mert a valo eletben es itt is beszeltem mar nehany lannyal ezekrol a dolgokrol es kiderul kesobb h nem feltetlenul jo iranyba terelodik a szexualitasa sem, de foleg az erzelmi kulturaja. Ez viszont mar nem feltetlenul jo, hiszen nagy esellyel part keresni , majd gyereket vallalni, hazasodni a sajat korosztalyaban vagy csak par evvel idosebbel fog.
Szerintem igy hirtelen, az lehet a magyarazat, h titok ide vagy oda egy ilyen koru ferfi azert jon ossze 20 koruli lannyal h egy fiatal testen elvezhesse ki ees kamatoztathassa a tapasztalatat. Viszont lehet h azok a dolgok amiket megszerettet a lannyal, mar szelsosegesek vagy barmi... Nem tudok most mas peldat mondani hirtelen de pl. az ilyen lanyoknal sokkal inkabb elofordul , hogy anal szexelnek es melytorkoznak, vagy a "szajba szexet" engedik...stb. ez nyilvan nem mindig, nem mindenkinek hatrany.
Semmit. És akkor se szólnék, ah fordítva volna. 20 évesen az ember már azért túl van azon az életszakaszán, amikor a legbefolyásolhatóbb.
Egy 40-es éveiben járó ember meg még mindig tud baromi jól kinézni (lásd: Josh Duhamel, Jason Statham, Mark Wahlberg vagy épp Jared Leto).
Én 25 éves vagyok a szexpartnerem 50.
De nagyon jó vele a szex!! Mint még soha senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!