Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok. A jelenlegi barátom még szűz. Mit csinaljak vele? Soha nem voltam még szűz pasival. Mit tanacsoltok?
Figyelj! Ha jól sejtem te is voltál szűz, gondolom veled sem türelmetlenkedtek, úgyhogy te is nyugodj le egy kicsit vele szemben!
Mivel te valamivel tapasztaltabb lehetsz, ezért finoman vezesd rá a dolgokra, érezze azt, hogy nem elemezgeted és nem kíséred árgus szemmel mindent amit csinál!
Mutasd meg neki a különböző, apróbb fortélyokat, és még véletlenül se éreztesd vele ha nem csinálja jól!
Csak finoman terelgesd, vezesd!
Az utolsónak igaza van. Gondolom amikor téged b**(tak meg elvártad, hogy várjanak rád legyenek türelmesek és csak veled foglalkozzanak.
Erre te meg itt vergődz, hogy ez nem türelem játék. Na takarodjál.
Csinálj teljes sötétséget a szobába, bújj vele az ágyba, kis előjáték, aztán ha nem lép, akkor csak súgj a fülébe: "gumi?"
Ne ítéld el, ha két másodperc alatt felrobban a töke, úgyis tudja majd folytatni szerintem.
Ha jól csinálod, akkor van egy életre szóló hű társad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!