Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném túl magam ezen? (pénisz méret)
Figyelt kérdés
Rossz érzéssel tölt el hogy kb mindenkinek nagy farka van nekem meg csak 14cm. (Meg elegge novesben vagyok egyebkent most tunt fel h nott majdnem egy 1cm-t, de igy se nagy) egyebkent most 170cm vagyok2016. ápr. 26. 22:14
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Sok nő ezzel a mérettel is megelégszik.
3/6 anonim válasza:
jah, ez már átlagosnak számít, és ahogy írtad, innen csak javulhat. akár 20 éves koráig is nőhet az ember pénisze.
4/6 anonim válasza:
Ne parazz az átlagos nem pici..akik itt azt mondják 20 centis faszuk van a 90 %-a kamu..nekem 19 de én privibe akarkinek be is bizonyítom.
5/6 anonim válasza:
175 magas vagyok, 12cm-el.
Eddig még senki sem panaszkodott...
Egyáltalán nem ezen múlik :)
6/6 anonim válasza:
Az összes 14 centis 170 magas srác itt fog rinyálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!