Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szexnél úgy jobb ha a fiú előtt térdelek, vagy ha a fiú fekszik és úgy hajolok oda? 18L
Néhány ötlet a leírt helyzet fokozására:
Két pasi - 1 lány jól kivitelezhető ezen módon. A lány “alsó fele” szabadon hozzáférhető egy másik pasi számára.
Ha nyitottak vagytok a BDSM-re, lehet a lány X-alakban az ágyhoz kötözve, bekötött szemmel. Volt egy lány, aki kifejezetten igényelte, hogy többesben kössük be a szemét, mert izgalmasabb, ha nem tudja, mikor kivel van.
Ágy helyett lehet egy vízen ringó gumimatracon szexelni. Még a mozdulatok is lágyabbak egy vízen úszó matracon, mint ágyban. BDSM-mel fűszerezve: a lány fejét időnként víz alá lehet nyomni. Lehet bünti jelleggel is: ha nem szopik elég intenzíven, megy a víz alá. A +1 pasi vízen is működik.
Gyúródeszka te igazán profi vagy látom:))
Én még kezdő vagyok ebben. Kipróbáltuk úgy hogy térdeltem a párom előtt, tetszett:))
Annyira izgató ötleteket írsz! Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!