Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ez nektek tényleg ennyire fontos?
Van egy blog, ahova mindennap más valaki írja meg a nőkkel/férfiakkal/párkapcsolattal kapcsolatos sztoriját. Ma is volt egy, de a lényeg az, hogy vannak kommentelők, többsége pasi. (direkt nem férfit írok!) És az egyik pasas elkezdte osztogatni az észt, hogy volt az ő társaságában egy nagyon szép, csinos, intelligens stb...csaj, akinek 26 éves korára alig volt hosszú kapcsolata, mind pár hónapos volt. És a pasas írta, hogy lefeküdt a csajjal az egyik haverja, aki utána elmesélte, hogy szinte nincs is melle a csajnak, és így már nem is kell neki és undorodik tőle.
Én itt bekattantam, és írtam nekik, hogy egy NŐ értéke nem a mell méretétől függ, de leoltottak, Hogy egy kismellű nő mennyire undorító, és hogy igenis fontos, és elsődleges szempont.
Fiuk, nektek tényleg ennyire ez számít? Ha igen, akkor csodálkoztok, hogy nagymellű agyatlan p.csákat fogtok ki mindig?
(még mielőtt valaki el kezd oltogatni, van mellem, nem olyan nagy de formás és szép, illetve van barátom, boldog párkapcsolatban élek, szóval nem d.gatlan idióta vagyok aki itt rinyál mert nem néz rá senki..)
"meg jönnek itt, hogy a női mell az olyan, mint a férfi pénisze, vagy magassága. Hát rohadtul nem olyan... nem is értem ezeknek hol van az eszük...."
Ezt kifejtenéd? Mert én itt válaszban megírtam, hogy nekem nem számít a lány mellmérete, de most nem értem, hogy ezzel mire gondolsz. Egy nő se tehet a mellméretéről, de egy férfi se tehet se a magasságáról, se a farka méretéről. Ha te ellenben azt gondolod, hogy mondjuk a kis farkú srácok undorítóak, akkor te se vagy különb azoknál akiket leírtál. 22/F
Nem gondolom hogy a kis péniszű srácok undorítóak, csak te ahhoz hasonlítottad a mellet. És a melltől nem lesz jobb vagy rosszabb a szex neked se meg a párodnak se, ellenben egy nagyon kicsi és vékony pénisztől.
A magasság már reálisabb, de ott se ilyen 10-20 cm-es különbségekről van szó, nyílván a legtöbb nőnek nem az a vágya, hogy egy nála jóval kisebb pasival legyen. De pl. tudom mondani az én példámat, én 175 cm vagyok, a barátom 173 cm, néha látszik kicsit hogy magasabb vagyok, de aztán szólok neki hogy jobban húzza ki magát ha úgy van, és ennyi. A kis mellel is így van, lehet szivacsos melltartót venni rá, hogy azért legyen ott valami... remélem így már érthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!