Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Több kapcsolat közül a testiség azzal volt a legjobb akit a legjobban szerettetek?
En ugy vagyok ezzel, hogy nem tudnám rangsorolni a parjaimat. Amikor szerelmes voltam akkor azok közt nem tudnék sorrendet állítani. A szex viszont az egyikkel kimagasló volt, de neki varázspuncyja volt, olyan erzes volt, mintha selyemkendok köze dugtam volna be, de tényleg. Egy másiknál meg tetszett, hogy vad macska volt az agyban, s percek alatt sorozatos orgazmusa volt.
31f
Én jó pár éve a vőlegényemmel vagyok és vele volt mindig is a legjobb.
Ez egyén függő is, de én például csak mellette tudtam igazán elengedni magamat és csak Vele tudtam igazán megosztani azt, hogy mire is vágyok. Na meg az sem mellékes, hogy mennyire másabb úgy érinteni valakit és úgy fogadni az Ő érintéseit, ha szeretitek egymást :)
De, mint említettem ez egyén függő.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!