Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 hete kevesebb a spermám, mint az előtt. Mitől lehet?
Évek óta rendszeresen minden nap szexelek. Az utóbbi pár hónapban a napi 1x alkalom volt a jellemző. (esténként)
És az utóbbi pár hétben észrevettem én is, majd pedig barátnőm is, hogy kevesebb a cucc, mint amennyi szokott lenni. Kissé szarkasztikusan meg is jegyezte, hogy esetleg van valaki a háttérben. NINCS. Nem végzek önkielégítést se.
Naponta 2-3 liter vizet megiszok. (már ha ez számít valamit...)
Nem élünk stresszes életet, minden rendben van.
Barátnőm utáni nemi érdeklődésem se csökkent.
Akkor mitől lehet ez?
23/F
pont ez az ha nem csökkent a szex, akkor nem csoda, h kezd kifogyni a puttony ez normális.
Ha azt akarod, h nagy legyen az orgazmus pihentesd a szexet. Bő 1 hétig akár több.
A barátnőd eléggé buta, h erről nem tud de sperma nem mindig jön ugyan abban az adagban. XDDDD
Lehet trollkodni urak. Vigyorogva nyomom a negatív értékelést, szóval csak nyomjátok! :)
Első mondatom: "Évek óta rendszeresen minden nap van szex."
Mindig bőven volt cucc. Pár hete van csak az, hogy kevesebb.
Az egészségtelen életmód okozhat.
Betegség.
Annyi minden, h felsorolni se tudom.
De a másik dolog az, h hiába volt rendszeresen sokáig egy idő után OUT OF AMMO.
Én is most pihentetem. Figyeld meg 1 hónap pihi után csak úgy ömleni fog. Hagyd, h újratöltődj a sperma nem töltődik újra 1 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!