Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ment tovább?
A nem fiatal tág fogalom...
Legközelebb legyél sokkal rámenősebb, ha akkor sem megy neki, vagy tényleg túl félénk, vagy az ég tudja mi a baja.De ha te még szűz vagy, akkor a rámenősség nem hiszem, hogy könnyedén a te műfajod.
Egyáltalán hány évesek vagytok?Főleg a hapsi.
#1-es voltam
Hú...
Akkor próbálkozz be legközelebb orálisan is, hátha.Ha nem, akkor feltehetően valamilyen potenciazavar áll a háttérben.
Csezd meg :D Meg is érdemled :D :D
Kell neked két évtizeddel idősebb fickó.... :D Még ha egy 30 évest mondasz.... :D
nem szoktad olvasni a Gyakorit itt? :D Csak mert hetente megjelenik egy-egy 30-40 év közötti férfi aki arról panaszkodik h vagy szűz vagy életében 1-2 nővel volt és azok is szar alkalmak lettek... szal ne hidd hogy a kor tapasztalattal jár...
Írj priviben akkor elmondom neked h mit tegyél mert ezzel a sráccal nem fogod elérni amit akarsz.
Szegény szerintem egy idősebb lánnyal vesztette el de akkor is a lány csinálhatott mindent helyette.
Sajnos ő olyan kezdő lehet mint te hiába vesztette el.
Nagyon béna lehet.
Potenciális probléma?
Akkor fel se álna nem??
De meg vagytok riadva attól, hogy idősebb tőle.Na és?A korkülönbség (nagy korkülönbség!!!) nem kizáró ok szexualitás terén.Én már csak tudom, a 27 év korkülönbséggel.Érdekes, senki nem tudott olyat nyújtani nekem az ágyban mint a pasim.Ilyenkor mi van?
Igaz, én 30 fölött vagyok kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!