Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem ment tovább?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ment tovább?

Figyelt kérdés
Egy férfivel voltam csók simogatás fogdodas volt aztán benyult a bugyimba simogatott meg is ujjazott de nem ment tovább szerintetek miért pedig biztos érezte hogy akarom öt miért alt le?
2016. ápr. 25. 05:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A nem fiatal tág fogalom...

Legközelebb legyél sokkal rámenősebb, ha akkor sem megy neki, vagy tényleg túl félénk, vagy az ég tudja mi a baja.De ha te még szűz vagy, akkor a rámenősség nem hiszem, hogy könnyedén a te műfajod.

Egyáltalán hány évesek vagytok?Főleg a hapsi.

#1-es voltam

2016. ápr. 25. 11:01
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz én 23 ő 42
2016. ápr. 25. 11:04
 13/22 anonim ***** válasza:

Hú...

Akkor próbálkozz be legközelebb orálisan is, hátha.Ha nem, akkor feltehetően valamilyen potenciazavar áll a háttérben.

2016. ápr. 25. 11:21
 14/22 anonim ***** válasza:
29%

Csezd meg :D Meg is érdemled :D :D

Kell neked két évtizeddel idősebb fickó.... :D Még ha egy 30 évest mondasz.... :D

nem szoktad olvasni a Gyakorit itt? :D Csak mert hetente megjelenik egy-egy 30-40 év közötti férfi aki arról panaszkodik h vagy szűz vagy életében 1-2 nővel volt és azok is szar alkalmak lettek... szal ne hidd hogy a kor tapasztalattal jár...

2016. ápr. 25. 11:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Írj priviben akkor elmondom neked h mit tegyél mert ezzel a sráccal nem fogod elérni amit akarsz.

Szegény szerintem egy idősebb lánnyal vesztette el de akkor is a lány csinálhatott mindent helyette.

Sajnos ő olyan kezdő lehet mint te hiába vesztette el.

Nagyon béna lehet.

2016. ápr. 25. 12:19
 16/22 anonim ***** válasza:
Potencizavarra egyikőtök sem gondol?
2016. ápr. 25. 12:41
 17/22 A kérdező kommentje:

Potenciális probléma?

Akkor fel se álna nem??

2016. ápr. 25. 14:10
 18/22 anonim ***** válasza:
16 os nincs probléma nem impotens semmi ilyesmi csak nem meri megtenni mert ő nagyon idős hozzá.
2016. ápr. 25. 14:15
 19/22 A kérdező kommentje:
:'-/
2016. ápr. 25. 14:18
 20/22 anonim ***** válasza:

De meg vagytok riadva attól, hogy idősebb tőle.Na és?A korkülönbség (nagy korkülönbség!!!) nem kizáró ok szexualitás terén.Én már csak tudom, a 27 év korkülönbséggel.Érdekes, senki nem tudott olyat nyújtani nekem az ágyban mint a pasim.Ilyenkor mi van?

Igaz, én 30 fölött vagyok kicsivel.

2016. ápr. 25. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!